Yine ünlülere reklam yaptıran bir sahte parfüm satıcısı daha...
Artık bu sahte parfüm satıcıları o kadar kendilerini geliştiriyorlar ki şaşırmamak hayret etmemek elde değil. MFK dan Memo ya Opulent Shaik ten Nasomatto ya kadar bir çok parfümün sahtesini yapmışlar. Gardenya Parfüm adlı instagram hesabında satılan veya satılmaya çalışılan parfümlerin tamamı %100 sahtedir arkadaşlar. Reklam yüzü olarak ise Selin Ciğerci, Ebru Polat gibi isimleri kullanıyor. Bu ünlü yüzlerin bu şekilde fason işlerle ne işi olabilir anlamak mümkün değil. İnsanların parfümlerin orjinal olduğunu sanarak sahte parfümlerin reklamını yapmak onların cebindeki 3 kuruşa göz dikmek nasıl bir zihniyettir. Gerçeğinin fiyatını hiç bilmeden sırf ünlüler reklamı yapıyor diye 350 TL den bu parfümleri alıpta parfümlerin orjinal olduğunu inanan saf insanlara mı üzüleyim. Yoksa 350 TL den bu parfümleri alıp, orjinal testerini ben bu fiyata alıyorum gidip mağazaya neden 5 katı para vereyim ki diyen zihniyete, ohhh iyi olmuş alın size ucuza parfümmü desem arada kaldım.
Kısacası bu Gardenya Parfüm denilen ve başlığında ürünlerimiz %100 orjinaldir diye ibare koyan sahtecilere pirim vermeyin arkadaşlar.
Yorum