n11 mağazasında indirim vardı, ben de alışveriş yaptım, 4-5 tane parfümü gerçekten çok uyguna geliyordu, hepsini de tek tek ilanlardan kaldırdılar. Prada manyağı olarak Prada Carbon setine atlamayı tercih ettim, 4 gün sonra arayıp yani bugün iptal etmemi zaten gönderemeyeceklerini çünkü parfümün son kullanma tarihinin geçtiğini ve bozuk olduğunu söylediler, ben de haftasonu uzun uyurum tamam deyip kapattım, uykuda yakaladılar..
Çok mühim bir konu değil ama, parfümseverlerin de bilmesini isterim.
Eski cengaverliğim de yok, uğraşmak istemedim ve iptal ettim. Muhtemelen fiyat işlerine gelmedi ve iptal ettiler.. Alttaki notu yazıp iptal ettim..
" Mağazadan beni aradılar ve ürünün tarihinin geçtiğini söylediler, 2017'de çıkan bir parfüm prada luna rossa carbon(bu arada başlığı da hatalı) klasik bir parfümün raf ömrü 3 senedir yani ortada bariz bir yalan durumu var mağaza tarafından bana söylenen, bir parfüm koleksiyoneri olarak salak yerine koyulmaya çalışmak komik ve mağazanıza yakışmıyor. Sırf, uğraşmak istemediğimden iptal ediyorum."
Paylaşmasam olmazdı..
Sevgiler
Çok mühim bir konu değil ama, parfümseverlerin de bilmesini isterim.
Eski cengaverliğim de yok, uğraşmak istemedim ve iptal ettim. Muhtemelen fiyat işlerine gelmedi ve iptal ettiler.. Alttaki notu yazıp iptal ettim..
" Mağazadan beni aradılar ve ürünün tarihinin geçtiğini söylediler, 2017'de çıkan bir parfüm prada luna rossa carbon(bu arada başlığı da hatalı) klasik bir parfümün raf ömrü 3 senedir yani ortada bariz bir yalan durumu var mağaza tarafından bana söylenen, bir parfüm koleksiyoneri olarak salak yerine koyulmaya çalışmak komik ve mağazanıza yakışmıyor. Sırf, uğraşmak istemediğimden iptal ediyorum."
Paylaşmasam olmazdı..
Sevgiler
Yorum