Kendisinden yaklaşık 1 hafta önce Alışverişim oldu paketlemesinden kargolama özeni gerçekten çok güzeldi ayrıca Muhip Beyde çok sıcakkanlı biri hic bir sekilde musterilerinide yanıtsız bırakmıyor
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Nokta kozmetik
Çökme
X
-
Nokta kozmetik Yaklaşık 40 kusur senedir bu piyasada olan güvenilir bir firmadır mehmet amca ve oğullarına ki bunlardan biri de Muhib kesinlikle sonuna kadar güvenebilir ve gözü kapali alisveris yapabilirsiniz...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSon Düzenleme Taskin_gul; 20-03-18, 00:27. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: theman_on_thestreetNokta Kozmetik' in sahibi Muhip Bey oldukça ilgili ve iyi bir insandır. Sağ olsun beni kırmadı, fiyat performans yönünden özellikle youtube'da çok övülen Armaf Club De Nuit Intense Man 'i sonunda getirdi. Türkiye'de bulması zor oluyordu , dileyenler kendisinden temin edebilir.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Abi bu Aventus işi ne olacak böyle. Lafım meclisten dışarı. Millet sanki Aventus'tan başka parfüm yokmuş gibi, kendisi yetmiyor bir de replikalarının peşinde Bıkmadan, usanmadan da farklı farklı markalar tarafından üretiliyor sürekli bu benzerler... Bir parfüm, kendisinden sonra gelen nesle yol açar bazen o tamam. Ama Aventus resmen köprü yapmış, tünel açmış, yonca kavşak kurmuş
- 13 beğenme
Yorum
-
orijinal tester satan nadir yerlerden. şahsen bir başka yerden alıyorum 1 tık daha uyguna geliyor buraya göre. fakat burası da piyasaya göre oldukça uygun ve güvenilir. böyle yerler olmasaydı nereden parfüm alıcaktı bilemiyorum. düşünsenize boyner sephora gibi bir yerden dior sauvage ı 1209 tl ye almak zorunda kaldığınızı. hiç gerek yok buradan alın.
Yorum
Yorum