Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Notino.com

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Notino.com

Arkadaşlar yurtdışında uygun fiyatlı satış yapan notino yu biliyorsunuzdur. İçinizde alışveriş yapan var mı? Fiyatlar ucuz olduğu için bir çok kişi tercih ediyor yalnız bugüne kadar ürünler ile ilgili herhangi bir olumsuz yorumla (sahte vs) karşılaşmamıştım ta ki Paolo Terenzi sahte Tiziana parfümleri sattıklarını söyleyene kadar. Yorumlarda malesef ülkemiz de hedefte sahtecilik konusunda
    Click image for larger version

Name:	Screenshot_2017-11-12-14-30-55_1.jpg
Views:	1884
Size:	463.1 KB
ID:	52212

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2017-11-12-14-31-18_1.jpg
Views:	2605
Size:	529.6 KB
ID:	52213
    Ekli Dosyalar
    estefanyen

Gerçekten çok vahim; "Turkey" de diyor..bizde yapılıyormuş sahteler..

Yorum

Benim de aracı vasıtasıyla alışveriş yaptığım site ama bi yamugunu gormedim..olmaz diye bisey yok ama düşük ihtimal..bizde ki gibi değil bence sistem iyi oturmuş..hakkını aramaya kalksan nasıl olur ki bilir kişi bi rapor vermeli o da kim?

Yorum

Bu Tiziana hanımın paylaştığı fotoğraf. Bir de Paolo nun paylaştığı fotoğraf var ki altında Türk bir kullanıcı çemberi daha da daraltarak Şişli'de yapılıyor, şişeler de çin den geliyor yazmış
        estefanyen

Yorum

Bayan Kristianamarzouk'un "ucuz her zaman iyi değildir" ve "ucuz kalıcı değildir" lafı ama garip; pahalıya da satıyor olabilirler nereden bileceğiz ki...hem çok pahalı, orjinal olup da kalıcı olmayan parfümler de var..

Yorum

Bizim kadar tecrübeli değiller biz neler gördük mantığını çözmeleri zaman alacak
            estefanyen

Yorum

o zaman Türkiye'de Resmi distribütör harici satılan ucuz parfümlerin hepsi sahte düz mantık bunu söylüyor. Olayın Vahim boyutu Dubai, Turkey ve China kısmı. Ucuz ama orjinal dediğimiz parfümler genelde Türkiye'ye Dubai'den gelmiyor mu? bir başka konu ise bu adamların (Terenzi Ailesi) yaptığı parfümler de taklit o ne olacak ?

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Haha aynen hocam sizinki de emek hırsızlığı demek lazım Tizianalara

Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
              o zaman Türkiye'de Resmi distribütör harici satılan ucuz parfümlerin hepsi sahte düz mantık bunu söylüyor. Olayın Vahim boyutu Dubai, Turkey ve China kısmı. Ucuz ama orjinal dediğimiz parfümler genelde Türkiye'ye Dubai'den gelmiyor mu? bir başka konu ise bu adamların (Terenzi Ailesi) yaptığı parfümler de taklit o ne olacak ?
              Aynen valla.. Amaan ben keyfime bakarım

Yorum

notino.co.uk'den alışverişim olmuştu, herhangi bir sorun yaşamadım

Yorum

Notino eski Beautyspin değil mi?

Ben de 3-4 alışveriş yapmıştım, hiçbirinde sorun yaşamadım, hepsi de niche parfümlerdi..

Yorum

• ali
                    ali Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Evet eski adı Beautyspin. Herhangi olumsuz bir durum yaşamamanıza sevindim. Paolo Terenzi istediği kadar para kazanamıyor diye bu kadar bağırıyor demekki.

• cantona8
                    cantona8 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Muhtemel...

• Minty
                    Minty Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Aynı fikirdeyim! Bence kötü bir karalama kampanyası olmuş..

Notino.at üzerinden ben de yüklü bir alım yapmıştım. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım üstelik. Fiyatlar bazen inanılmaz inebiliyor (85-90€ gibi fiyatlara Relativamente Rosso vs). Fırsat ve imkan dahilinde değerlendirmeye bakın derim

Yorum

paolo burada haksizlik yapiyor ebayden buldugu fotografi notino ile alakali bir postun arasina sikistiriyor sanko notino dan alinmis gibi alakasi yok adamlarin karin agrisi var notino tamamen orijinal ve magaza fiyatinin yarisina satiyor bazi urunleri buda terenzinin hosuna gitmiyor avukatlari irtibat kuruyor adamlar parfumleri nerden aldiklarini soylemiyor cunki piyasadaki magazalardan toptan aliyor cuni magaza hic ugrasmadan fabrikadan aldigi fiyatin cok az ustune satabiliyor gozumlede sahit oldum adamin biri burda belcikada 300 sise 120 lik aventusu satis fiyati 200 euro iken 95 e aldi.. notino da buyuk ihtimal bunu yapiyor ve soylemek istemiyor paolo da dayanamayip karalamaya basladi... olay budur...ben saticidan degil tuketiciden yanayim fahis fiyata kaziklanmak istemiyorum notino gibi siteleri destekliyorum..

Yorum

Notino'nun kendi sitesinde birçok olumsuz yorum var. Çoğu sahte ürün ve teslim edilmeyen ürünlerle ilgili. Gerçekten güvenilir olup olmadığını çok merak ediyorum.

Yorum

notinodan 7-8 kere alisveris yaptim, herhangi bir sorun yasamadim.

Yorum

İşleniyor...
                        X