Arkadaşlar yurtdışında uygun fiyatlı satış yapan notino yu biliyorsunuzdur. İçinizde alışveriş yapan var mı? Fiyatlar ucuz olduğu için bir çok kişi tercih ediyor yalnız bugüne kadar ürünler ile ilgili herhangi bir olumsuz yorumla (sahte vs) karşılaşmamıştım ta ki Paolo Terenzi sahte Tiziana parfümleri sattıklarını söyleyene kadar. Yorumlarda malesef ülkemiz de hedefte sahtecilik konusunda
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Notino.com
Çökme
X
-
Etiketler: Yok
- 1 Beğen
-
Bu Tiziana hanımın paylaştığı fotoğraf. Bir de Paolo nun paylaştığı fotoğraf var ki altında Türk bir kullanıcı çemberi daha da daraltarak Şişli'de yapılıyor, şişeler de çin den geliyor yazmış
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
o zaman Türkiye'de Resmi distribütör harici satılan ucuz parfümlerin hepsi sahte düz mantık bunu söylüyor. Olayın Vahim boyutu Dubai, Turkey ve China kısmı. Ucuz ama orjinal dediğimiz parfümler genelde Türkiye'ye Dubai'den gelmiyor mu? bir başka konu ise bu adamların (Terenzi Ailesi) yaptığı parfümler de taklit o ne olacak ?
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Posto zaman Türkiye'de Resmi distribütör harici satılan ucuz parfümlerin hepsi sahte düz mantık bunu söylüyor. Olayın Vahim boyutu Dubai, Turkey ve China kısmı. Ucuz ama orjinal dediğimiz parfümler genelde Türkiye'ye Dubai'den gelmiyor mu? bir başka konu ise bu adamların (Terenzi Ailesi) yaptığı parfümler de taklit o ne olacak ?
Yorum
-
Notino eski Beautyspin değil mi?
Ben de 3-4 alışveriş yapmıştım, hiçbirinde sorun yaşamadım, hepsi de niche parfümlerdi..
Yorum
-
paolo burada haksizlik yapiyor ebayden buldugu fotografi notino ile alakali bir postun arasina sikistiriyor sanko notino dan alinmis gibi alakasi yok adamlarin karin agrisi var notino tamamen orijinal ve magaza fiyatinin yarisina satiyor bazi urunleri buda terenzinin hosuna gitmiyor avukatlari irtibat kuruyor adamlar parfumleri nerden aldiklarini soylemiyor cunki piyasadaki magazalardan toptan aliyor cuni magaza hic ugrasmadan fabrikadan aldigi fiyatin cok az ustune satabiliyor gozumlede sahit oldum adamin biri burda belcikada 300 sise 120 lik aventusu satis fiyati 200 euro iken 95 e aldi.. notino da buyuk ihtimal bunu yapiyor ve soylemek istemiyor paolo da dayanamayip karalamaya basladi... olay budur...ben saticidan degil tuketiciden yanayim fahis fiyata kaziklanmak istemiyorum notino gibi siteleri destekliyorum..
- 6 beğenme
Yorum
Yorum