Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Essen Kozmetik

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Daha önce iki kere alışveriş yaptım. Azzaro Wanted By Night ve Guerlain L'homme Ideal Cologne aldım. Bu iki parfüm de elimde dekant olarak vardı. Kokularında bir farklılık yok. Tabi ki kimseye kefil olacak halim yok ama sahte ürün sattığını düşünmüyorum. Ve bildiğim kadarı ile bu sahtecilerin %99'unun fiziksel mağazası olmuyor. Gidip denemek lazım ben İstanbul'da olmadığım için deneyemiyorum ama dediğim gibi kendi adıma güvendiğim bir sayfa.

    Yorum


    • #17
      İnstagramda gördüm ve bana güvenilir geldi,Dior sauvage edt versiyonunu satın alıp denemek istiyorum essen’den.Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

      Yorum


      • #18
        Satıcı hakkında yorum yapamam ama bu kadar çok testerın birarada olmasını nerde olsa şüpheli karşılarım. İnternette öyle sitelere denk geliyorum ki, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Bir tester'ın orijinal olduğunu düşündürecek tek şey, mağazanın aynı parfümün orijinallerini satması ve tek tük tester satıyor olması. Ki o durumda bile almam, keyif için aldığım üründe niye keyfim kaçsın ki. Alım gücüm ne kadarsa o kadar. Gerçek tester'ların "satılamaz" ibaresi ile firmalara verilmesine karşı satışa sunulmaları da apayrı bir konu.

        Yorum


        • #19
          Kendisinden Mont Blanc Explorer, Issey Miyake Nuit D'issey Bleu Astral, CK Euphoria Erkek ve Kadın modellerinden almış bulunmaktayım. 11 senedir faal olarak her parfümcüyü denemiş biri olarak, bu firma sahte ürün satmıyor. Zaten çoğu markanın Tester'ı kapaksız gönderiyor. Firmanın fiziki mağazası da mevcut. İçeride ki çeşitte gözü korkutmasın.

          Yorum


          • #20
            Sayfasını Detaylı İnceledim.Neredeyse Hepsi Tester.Bu Kadar Tester Satması Bana Güven Vermedi.Alışveriş Yapıpta Memnun Kalan Olsa Bile Ben Şahsen Tercih Etmem.

            Yorum


            • #21
              Arkadaşlar bu kadar yorum yazılmış ama bir kişi de ben gittim mağazasına denedim ürünler sahte veya değil dememiş. Forumdan bir kişi bile yok mu ya merak edip de gidip bakan. İstanbulda olsam hemen gider bakarım yani.

              Kör sapa bir yer de değil yani. Mısır Çarşısının arkasındaymış yeri. Gidip de parfümleri deneyen biri olursa burdan paylaşırsa seviniriz. 100 ml bir designer parfümün 1000 tl gibi fiyatlara satıldığı günümüzde biraz daha ucuza güveneceğimiz kişilere ihtiyacımız var.

              Yorum


              • #22
                Gördüğüm kadarı ile iyi kalite tester, orjinal tester ve nadiren de orjinal kutulu ürün satan bir kozmetikçi. Yani eline ne geçiyorsa satıyor. Eğer satarken belirtiyorsa sorun yok almak isteyen alabilir.

                Yorum


                • #23
                  Merhabalar güncel olarak essen kozmetikten alışveriş yapmaya devam edenler varsa memnun musunuz bi problem yaşadınız mı sipariş geçmeyi düşünüyorum

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X