Bugün Hepsiburada sitesinde Erg Group isminde bir dükkanda Chanel Bleu de Chanel Edt 100ml parfüme 339 TL fiyatla denk geldim. Fiyat gayet cazip olsa da dükkanın sattığı sadece üç adet ürün vardı, ve dükkan bilgilerini Google'da arattığımda Caddeparfüm ismiyle karşılaştım ki, Google bu isimdeki siteye girmemi güvenlik sebebiyle engellemeye çalıştı. Velhasıl ürünü satın almaya elim gitmedi.
Kurumsal firmaların sahte parfüm satması pek akla yatkın değil, ancak bilindiği gibi Hepsiburada sitesi de uzun zamandır dükkan sistemiyle çalışıyor ve dükkanların sattıkları ürünlerin orijinalliğini kontrol etme gibi bir mekanizmaları olduğunu sanmıyorum. Bu konudaki bilgi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız? Hepsiburada'da hiç sorunlu bir parfüm satın aldınız mı? Siz olsanız riske girer miydiniz?
Kurumsal firmaların sahte parfüm satması pek akla yatkın değil, ancak bilindiği gibi Hepsiburada sitesi de uzun zamandır dükkan sistemiyle çalışıyor ve dükkanların sattıkları ürünlerin orijinalliğini kontrol etme gibi bir mekanizmaları olduğunu sanmıyorum. Bu konudaki bilgi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız? Hepsiburada'da hiç sorunlu bir parfüm satın aldınız mı? Siz olsanız riske girer miydiniz?
Yorum