Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hepsiburada

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Hepsiburada

    Bugün Hepsiburada sitesinde Erg Group isminde bir dükkanda Chanel Bleu de Chanel Edt 100ml parfüme 339 TL fiyatla denk geldim. Fiyat gayet cazip olsa da dükkanın sattığı sadece üç adet ürün vardı, ve dükkan bilgilerini Google'da arattığımda Caddeparfüm ismiyle karşılaştım ki, Google bu isimdeki siteye girmemi güvenlik sebebiyle engellemeye çalıştı. Velhasıl ürünü satın almaya elim gitmedi.

    Kurumsal firmaların sahte parfüm satması pek akla yatkın değil, ancak bilindiği gibi Hepsiburada sitesi de uzun zamandır dükkan sistemiyle çalışıyor ve dükkanların sattıkları ürünlerin orijinalliğini kontrol etme gibi bir mekanizmaları olduğunu sanmıyorum. Bu konudaki bilgi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız? Hepsiburada'da hiç sorunlu bir parfüm satın aldınız mı? Siz olsanız riske girer miydiniz?

  • #2
    Hepsiburadanın kendi sattığı ürünler haricinde içerisinde bulunan dükkanlardan alışveriş yapmadım. 3 kuruş fazla olsun ama sağlam yer olsun. Bu yüzden satıcının hepsiburada olduğu ürünleri almanızı tavsiye ederim.

    Yorum


    • #3
      Satın alınca muhtemelen tester parfüm gelecek

      Click image for larger version

Name:	Screenshot_2.jpg
Views:	924
Size:	124.5 KB
ID:	133078

      Yorum


      • #4
        Orjinal yazı sahibi: hlttmz View Post
        Satın alınca muhtemelen tester parfüm gelecek
        Eskiden tester parfüm tester parfüm demekti. Şimdiyse sahte parfüm tabirini yumuşatmak için kullanılmaya başlandı görünüşe bakılırsa. Hala bu tester olayına hakim değilim, bu tür sitelerde satılan parfümler sahte üretim mi oluyor yoksa orijinal ama kusurlu ürünler mi? (Ne bileyim, hatalı batch, kusurlu üretim, kötü depolama şartları veya son kullanma tarihinin geçmesi gibi şeyler)
        Son Düzenleme Freerange; 29-07-19, 16:40. Tarafından yapıldı.

        Yorum


        • ali
          ali Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hocam orijinal tester satan bir iki yer var. Onlar da zaten internetten satmazlar. Dükkanlarına gidersiniz alırsınız. Diğer gördüğünüz sitelerdeki tester parfumerin %99,9 u sahtedir emin olabilirsiniz.

      • #5
        Parfüm özelinde söylemiyorum ama hepsiburada da farklı satıcılardan kozmetik başta olmak üzere birçok ürün satın aldım ve hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.

        VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Yorum


        • #6
          Piyasada testler adı altında satılanların %99'u galiba Dubai'de üretilip doldurulan şişeler. Parfümeride sahtenin günümüzde kılıf geçirilmiş hali tester ismi. Alıp almamak size kalmış hocam. Ben olsam almazdım, daha bilinen n11 ya da hepsiburadan satıcılarından veya forumda satan üyelerden alırdım aynı parfümü.

          Yorum


          • #7
            Hepsiburada.com'da aynı ürünü bir çok mağaza satışa çıkarıyor. Hepsiburada dışındaki mağazalara biraz şüpheci yaklaştığımdan dolayı onlardan parfüm almadım ama en uygun fiyatı hepsiburada'nın kendi verdiği parfümleri görünce kaçırmak istemedim. Hepsiburada mağazasından bu şekil 3 parfüm aldım, 3'ü de orjinal çıktı. Fiyatı da gerçekten çok iyiydi.

            Yorum


            • #8
              Orjinal yazı sahibi: Aryan View Post
              Hepsiburada.com'da aynı ürünü bir çok mağaza satışa çıkarıyor. Hepsiburada dışındaki mağazalara biraz şüpheci yaklaştığımdan dolayı onlardan parfüm almadım ama en uygun fiyatı hepsiburada'nın kendi verdiği parfümleri görünce kaçırmak istemedim. Hepsiburada mağazasından bu şekil 3 parfüm aldım, 3'ü de orjinal çıktı. Fiyatı da gerçekten çok iyiydi.
              Geçen ay Hepsiburada'da yine kendi mağazasından yani Hepsiburada satıcısından:

              Lalique Encre Noire A L'Extreme EDP. 100 ml. - 209 Lira

              Lalique Encre Noire Sport 100 ml. - 169 Lira'ya aldım.

              Ardından 10 lira hediye çeki kazandım. Baktım Nikos - Sculpture 109 lira ve üstelik satıcısı da yine Hepsiburada (Sitedeki diğer satıcılara şüpheci yaklaştığım için alışveriş yapmıyorum), hemen hediye çekini kullandım.

              Nikos Sculpture 100 ml. - 99 Lira'ya aldım.

              3 Parfümü de kullandım, inceledim; kesinlikle orjinaller ve (fiyatından kaynaklı da olabilir) çok sevdim.

              477 liraya (kargo bedava + yanında çanta hediyeli) toplam 300 ml.'lik gayet güzel parfümler satın almış oldum.
              Son Düzenleme Aryan; 28-02-20, 22:34. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #9
                hepsiburada nın kendi mağazasında sattığı versace pour homme klasik 200 ml , kuponla birlikte 445 tl ye geldi. mm kozmetik bandrolü var, kutu jelatini tam olması gerektiği gibi, hasarsız ve kargo hemen yarın elimdeydi. bu nasıl oluyor anlamıyorum sephorada 1060 tl ye satılan ürün nasıl bu fiyata orijinal geliyor. sephorada kıyaslamak için çalışana gôsterdim fiyatı söyeyince dondu herif. bandrol var diye bir şey de diyemedi. kokuya diyecek lafım yok gayet iyi. Tecrübelerim böyleydi eğer kendi mağazasından alıyorsanız sıkıntı çıkmayacaktır. Alış veriş yapabilirsiniz buradan.

                Yorum

                İşleniyor...
                X