Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Home Of Scents
Çökme
X
-
Aslında güzel ve farklı markalarıda bünyesine katarak son zamanlarda güzel bir çıkış yakaladılar. Nish parfümcülüğü her zaman bir üst noktaya taşımak gibi bir amacı var. Yapıkları işler şimdilik iyi gibi ama kampanya indirim filan hiçbirşey olmuyor
- 1 Beğen
-
- 3 beğenme
Yorum
-
Umut hocam Bursa bizden bir adım önde 4. Sırada çok gelişmiş bir şehir Nasıl olmaz hayret İstanbul hemen karşınızda yüzerek geçersiniz karşıya. Hadi bizim antalya sabit kültürü fazla gelişmemiş İnsanlar var, turistik bölge olmasına rağmen Niche koku kültürü hemen hemen hiç yok, çok yakın zamanda Creed Gelecek Tekin acara onu da sadece iranlılar soruyormuş mağaza çalışanından duydum gelen giden creed aventus soruyormuş yabancılar:-))))
-
Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View PostBursa'ya da gelse keşke de zor görünüyor..Bizde sanayiciler Black Orchid sıkıyor :P
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostKampanya kavramı gelismemis niş parfüm mağazası
Yorum
-
İnsan bikere bi üründe indirim yapar arkadaş kurt gibi bekliyorum ama yok ne pintiler yahu :-) dekant da vermiyolar hiç . Çooook pahalı satıyolar çogu kokuyu piyasadan ama hakkaten iyiler . Xerjoflsrın 30 ml li olankarıda var ...
- 2 beğenme
Yorum
Yorum