Kasıntılık ya da rahat vermeme durumu olmazsa güzel haber. Böylece Jo Malone'dan sonra Akasya'da uğranacak ikinci bir yer oluyor -sevil sayılmaz-.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Home Of Scents
Çökme
X
-
akasya sevilde tom ford privete serisi denedim yani sanki ille parfüm alacağım neyse denedin kolay gelsin dedim bayana hiç ses çıkarmadı yani onu oraya koyan zihniyetin yerine eleman aramaları lazım sevil kozmetiğin ve yanında o satış elemanı olan bayanıda götürmesi lazım misafirperverlik sıfır ,hoşgörü sıfır nasıl kafalar var yazık .
- 1 Beğen
Yorum
-
Yalnız yukardaki fotoğrafta dikkatimi çeken bir ayrıntı Bu Paolo Terenzi parfümör mü aşçımı Önünde deki masaya bakılırsa karnı acıkmış kendine yemek hazırlıyor gibi
Yorum
-
Akasya AVM deki Home of Scents de bir ilgili arkadaş yardımcı oldu ve birebir parfümsever gibi uzun bir muhabbet ettik. Bilgiliydi de.. Farazi şeyler konuşmadı. Popülizm yapmadı. Düzgün tespitleri ve önerileri vardı. Çok memnun kaldım... İstanbul a bir daha gelirsem kesinlikle uğrayacağım yerlerden..
- 1 Beğen
Yorum
-
İtalyan designers markası Jusbox'un satışına başlamamışlar...
https://www.fragrantica.com/designers/Jusbox.html
Yorum
-
Izmirde yapımı devam eden İstinye Parkta umarım böyle mağazaları görebiliriz ilerleyen zamanlarda 🙂
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Yorum
Yorum