Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İzmirde Nereden Parfum Alinir.

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Orjinal yazı sahibi: Rayiha View Post
    İzmir'de Sevil, Sephora ve YKM-Boyner dışında alışveriş yapılabilecek pek bir yer yok. Beymen ve Brandroom parfüm getirmiyor. İstinye Park açılınca gelecek diyorlar (İzmir'de "İstinye" Park da garip ya neyse..). Birkaç ay için Dilay Parfümeri vardı, Serge Lutens, L'Artisan VC&A ve Boucheron'un özel serilerini deneme şansım olmuştu. Ne yazık ki kapandı. Forum Bornova'daki Sephora'da The Different Company, Martin Margiela (YKM de getirmeye başladı) ve hatırlayamadığım 1-2 niş marka daha var. En çok çeşit Tom Ford'a YKM-Boyner'de rastlıyorum.

    Designer parfüm için Karşıyaka Yücel Parfümeri'ye göz atabilirsiniz, çeşit az ama fiyatlar iyi. Hobi'lerde de uygun şeyler olabiliyor. Rossmann'a Watsons'a filan da bakıyorum bir umut.

    Bir de Sevil'de (Alsancak veya Pier) Wonderwood görmüştüm sanki, hafızam yanıltmıyorsa.

    Geri kalan herşey için güvenilir görünen satıcılardan kör alış yapıyorum maalesef. Hepsiburada, Gittigidiyor, Trendyol, Lidyana ve Çiçeksepeti'nden alışverişlerim oldu. Parfüm içime sinmediyse iade ettim ve sorun yaşamadım. Satıcıların gerçek dükkanı ve telefonları olup olmadığını kontrol ediyorum. Gerekmediği halde TC no istediği için N11'e hiç üye olmamıştım. Paylaşım da yapıyor demişsiniz, iyi ki hiç girmemişim.
    Bilgiler icin tesekkurler. Maelsef izmir bu konuda cok kisir kalmis, aslinda fiyatini int ile beymen gibi magazalar arasinda konumlandiran bir yer olsa cok iyi olur, 3-5 fazla verip magazadan aliriz. Karsiyakadayim yucel parf. bi ugrayayim bu iyi oldu.

    Dun pier sevilde baktim, int. sitelerinide takip ediyorum zaten, malesef ellerinde kalmamis, sadece 1 tane kalmis 50 lik, onuda 595 tl fiyati.

    Suan yukko ve bayerden baska alternatif yok, yukko batch kodunu gonderdi (73121) 8.11.2017 uretimi, bayer ise kodunu yazmadi biz toptanciyiz surekili sirkulasyon var urunler guncel dedi. Aralarinda 25 tl fiyat farki var cok onemli degil ama hangisinden alsam karar veremedim.

    Yorum


    • Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yukko'dan veya Bayer'den alışverişim olmadı şimdiye kadar. Yukko ilk çıktığı zamanlar Shalimar Initial bulmuştum ama güvenememiştim. Hakkında pek bilgi yoktu. Direkt tedarikçi mi Yukko, yani kendi stoğu var mı yoksa farklı tedarikçilerden toplayan hepsiburada türü bir yer mi?

  • #17
    Yukarida bir arkadas yazmisti yukkoda farkli firmalardan alan hepsiburada gibi bir site. Ama sanirim onlar urunu tedarik edip satiyorlar, yani n11 gibi araci degiller.

    Yorum


    • #18
      Yeni açılan Hillside Beymen'de parfüm reyonu var; MFK, Acqua di Parna, Xerjoff, Terenzi, PdM, Roja, Memo, Creed, Bond, Amouge ve VC&Arpels'in parfümlerini bulmak mümkün.

      Yorum


      • #19
        agora avm de sevil : tom ford private blend satıyor
        mavibahçe sevil : armani prive satıyor

        Yorum


        • #20
          Agora'da Afrodit Parfümeri vardı, birkaç ay önce AASSM yakınında bir yere taşınığını görmüştüm. Çeşitlilik ve fiyat açısından fena değildi, hatta mağazalarda hiç görmediğim Lanvin Eclat d'Arpege deneme şansım olmuştu.

          Yorum


          • #21
            İzmir'de bu konu özelinde İstanbul'a göre net bir şekilde az seçenek var açıkçası. Ankara'da durum ne tam bilmiyorum ama umarım seçenekler artar.

            Yorum


            • #22
              Orjinal yazı sahibi: ufuk.mercan View Post

              Tabiki parfüm mağazası gibi bir satışı yok, zaman zaman az kalmış şişelerin satışını yapıyor sadece, dediğiniz gibi bir mağaza bulunmadığından en çok niche Altuğ beyden ulaşılabilir yani onu demek istedim
              Selamlar
              Peki Altuğ Bey'e nasıl ulaşabiliriz?
              İzmir'de gerçekten sephora, sevil tarzı yerler dışında parfümeri bulamadım ben..

              Yorum


              • #23
                İzmir ya da İzmir dışında da olsanız ben tüm parfüm hastası dostlarıma Ferne Parfümü öneriyorum. karşıyaka bostanlı da yirmi küsür yıllık tasarımcı ve üretici firma. çok şükür hiç bir zaman mahçup olmadım tavsiye ettiklerime. orjinal bir çok niche parfüme sahibim. xerjoff naxos almıştım en son orjinal. amouage jubilation xxv favorim. aynı çalışmaları Ferne de test ettim, aldıklarıma pişman oldum. bu kadar mı iyi çalışılır? tüm üst notalar, orta ve dip notalar aynen geliyor. zerre kadar sentetik almadım. merakı olanlar test edin, önyargısız iyi bir buruna sahipseniz anlarınız. kokunuz sizden önde gitsin her daim. sevgi ve saygılar

                Yorum

                İşleniyor...
                X