Bana huzur veren ve rahatlatan notalardan biri. En çok da Armani Eau de Cedre'de seviyorum böyle demlikte su kalmayınca çayın o ıslanmış nemli bir kokusu vardır bana onu hatırlatıyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Çay notası
Çökme
X
-
Kadında da erkekte de sevdiğim nota! Bazı örnek erkek kokuları = Gucci pour homme2 bunun dekantımı aldım üretimi kalktığından DOĞUŞ MİSTİK CHAİ BİTKİ ÇAYIM GİBİ KOKUYOR <3 tarçınlı az karabiberli ve çaylı. Armani Eau de cedreyi de bayağı beğeniyorum, menekşe yaprağı çay ağırlıklı.
Kadında= Bvlgari omnia crystalline edt ama performans rezalet. Givenchy ange ou demon le secret = çay, limon 🍋, kırmızı meyvelerden kızılcık ile aşırı ekşi olmadan freş olan bir güzellik. Bvlgari parfumée au thé vert. Jennifer Lopez still. Elizabeth Arden Green tea ve arkadaşları. Yves rocher the vert ama baya uçucu. Rebul yeşil çay kolonyası. The merchant of Venice white tea.
- 3 beğenme
Yorum
-
Guerlain LPRN Legere'de de altta yatan bir siyah çay kokusı var... Elizabeth Arden White Tea ise erkeklerin de rahatça kullanabileceği, hafif keskin, fiyat açısından da ekonomik bir parfüm. Flankerları da var. En merak etriğim çay parfümü ise Bvlgari Thé Bleu. Hem Andrier tasarımı olduğu, hem de menekşe ve iris notası nedeni ile körlemesine almama ramak kalmıştı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Gucci pour homme2
Nishane Wulong Cha
Elizabeth Arden Green Tea
Armani cedre sahibiyim çay parfümlerini de çok begeniyorum, serge llutens five o'clock gingembre çok çok güzel bir parfüm biraz basit bir parfüm olsa da koklaması güzel. Özellikle evde kaldıgımız bu günlerde ev kapalı mekan için çok uygun. Çay parfümleri hafif ve yayılımı zayıf kokular oluyor genelde.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum