Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Deri Notası

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Deri Notası

Click image for larger version

Name:	deri5.jpg
Views:	457
Size:	79.5 KB
ID:	1064
    Kullanıldığı alana göre farklılık gösteren kimi zaman hayvansal tarafını kimi zaman sert yönünü kimi zaman ise naif yönünü ortaya koyar. Parfümörün ustalığına göre değişik notalarla harmanlanması ve yedirilmesi ile çok güzel sonuçlar elde edilebilir. Orta riskli bir notadır. En güzel uyum sağladığı notaların başında safran gelir
    Son Düzenleme matrai; 14-01-17, 16:05. Tarafından yapıldı.

Genellikle kuru meyveler eşliğinde kullanılıyor , süet cinsi var bide onun tınısı biraz daha farklı , güzel notadır severim ..

Yorum

Altuğ hocam senin gibi koleksiyona sahip birinin altında EDC görünce bi komik oluyor istemsiz sırıtıyorum , muhteşem fikir ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BatuhanKLC View Post
        Altuğ hocam senin gibi koleksiyona sahip birinin altında EDC görünce bi komik oluyor istemsiz sırıtıyorum , muhteşem fikir ya
        Yavaş yavaş yükselicez kardeşim yapacak bişey yok herşey sil baştan

Yorum

• Guest's Avatar
          Misafir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Eminim herkesin beklediğinden daha hızlı bir yükseliş oluyor

• Guest's Avatar
          Misafir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bencede Batuhan Hocam forumumuz kısa sürede eskisindende samimi ve güzel bir hal aldı. Artan ivmeylede devam edecek umarım.O malum olaylar olunca çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki olmuşta böyle güzel bir platformda paylaşım yapıyoruz diyorum

Bu öyle bi' notadır ki... Bazen tokat atar kendine getirir bazen sarıp sarmalar aşk yaşatır.

Ellena alır bunu greyfurt ve güle boğar adını da Kelly koyar ve derki git olgunlaş öyle kullan. O hayvansallık her kadının taşıyabileceği düzeyde değildir çünkü.

Dğer taraftan Michel Almairac boynuna meşe yosununu asar, ayaklarına da paçuliyi giydirir ve sevişmenin yolunu açar. Veneta cazibesi...

Annick Menardo der ki; vanilya... Onda öyle bi' karar kılar ki ne çay notası, ne amberi onun vanilyayla buluşması kadar etkileyici olamaz. Oysa sadece bi' lastik görünümündedir. Yanık.

Oliver Polge süsene bulamak ister. Üzerine bolcana kakao serpip lavantayla tanıştırır. Erkek kokularındaki maskülen zorunluluğunu yıkıp geçer.

Yani kısaca tehlikeli bi' notadır deri. Ne civet'e ne castoerum'a benzer. Kendisini yüceltecek usta bi' burun arar durur...

- Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

deri gerçekten kimi zaman çekilmez kimi zaman vazgeçilmez bi nota oluyor tabi esere göre... örneğin tucsan - italian leather ve roja fetish çok düzeyli kullanımdalar. gerçi roja diğer ikisine göre daha sert ama deriden değil tabi genel içerikten

Yorum

sizdede baş ağrısı yapıyor mu?
            Sadece garçons.

Yorum

Deri notasını sevenlerdenim, denediklerim arasında da Tuscan leatheri tek geçerim

Yorum

• PinotNoir
                PinotNoir Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bois Oro'yu deneyene kadar ben de öyle diyordum.

Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
              Deri notasını sevenlerdenim, denediklerim arasında da Tuscan leatheri tek geçerim
              Tuscan Leather benim içinde bir başlangıçtı. O yüzden ilk denediğim an hep aklıma gelir durur. Benzer birçok parfüm olmasına rağmen o anın önüne geçmeyi başaramıyorlar.

Yorum

Tom of finland diyorum. Lonestar memories diyorum. Bel ami vintage diyorum.
                Derinin üç hali..
                Denediklerim arasında etkileyenler..
                Son Düzenleme vesna; 15-01-17, 03:04. Tarafından yapıldı.

Yorum

Baş rolü oynamadığı zamanlarda kendisiyle iyiyim, ama oynarsa benim için baş ağrısı yaratan bir nota oluyor.

Yorum

Oud ile de severim safranla da severim meyvelerle severim civet ile severim. Hayvanın üstünden tam alınırken ki kanın yere şıpır şıpır damlamakta olduğu halini daha özümseyemedim

Yorum

En sevdiğim nota. Her halini severim, yeryüzünün gerçekliğini yansıtması açısından ekstra severim, kirli olsa severim, meyveli olsa severim, yumuşak olsa ayrı sever burun kıran olsa ayrı severim. Ben deriyi severim.

Yorum

• TME
                        TME Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Şimdi herkesin kafasında aynı soru, eski forumdaki o emek verilerek yazılan yorumları paylaşımları buraya aktarmak doğru mu değil mi

• matrai
                        matrai Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Emre hocam senin yorumun o zaten aktarmana gerek yok ama senin deri hakkındaki tecrüben çok çok iyi o yüzden kısaca bişeyler karalarsan çok memenun oluruz

• TME
                        TME Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Yazdım kenara üstad

opus vıı deki kullanımı çok farklı bu notanın. Bir yandan etkileyici diğer yandan çok gerçekçi hayvansal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bu işin bendeki zirveleri sırasıyla; Pekji Cuir6, Divine Attraction, Salome ve Cuir d'Ange.

Yorum

İşleniyor...
                        X