Kullanıldığı alana göre farklılık gösteren kimi zaman hayvansal tarafını kimi zaman sert yönünü kimi zaman ise naif yönünü ortaya koyar. Parfümörün ustalığına göre değişik notalarla harmanlanması ve yedirilmesi ile çok güzel sonuçlar elde edilebilir. Orta riskli bir notadır. En güzel uyum sağladığı notaların başında safran gelir
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Deri Notası
Çökme
X
-
Deri Notası
Kullanıldığı alana göre farklılık gösteren kimi zaman hayvansal tarafını kimi zaman sert yönünü kimi zaman ise naif yönünü ortaya koyar. Parfümörün ustalığına göre değişik notalarla harmanlanması ve yedirilmesi ile çok güzel sonuçlar elde edilebilir. Orta riskli bir notadır. En güzel uyum sağladığı notaların başında safran gelirSon Düzenleme matrai; 14-01-17, 16:05. Tarafından yapıldı. -
Orjinal yazı sahibi: BatuhanKLC View PostAltuğ hocam senin gibi koleksiyona sahip birinin altında EDC görünce bi komik oluyor istemsiz sırıtıyorum , muhteşem fikir ya
- 3 beğenme
Yorum
-
#4.1Misafir Yorumladı14-01-17, 16:21Yorumu düzenlemeEminim herkesin beklediğinden daha hızlı bir yükseliş oluyor
-
Bencede Batuhan Hocam forumumuz kısa sürede eskisindende samimi ve güzel bir hal aldı. Artan ivmeylede devam edecek umarım.O malum olaylar olunca çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki olmuşta böyle güzel bir platformda paylaşım yapıyoruz diyorum
-
Bu öyle bi' notadır ki... Bazen tokat atar kendine getirir bazen sarıp sarmalar aşk yaşatır.
Ellena alır bunu greyfurt ve güle boğar adını da Kelly koyar ve derki git olgunlaş öyle kullan. O hayvansallık her kadının taşıyabileceği düzeyde değildir çünkü.
Dğer taraftan Michel Almairac boynuna meşe yosununu asar, ayaklarına da paçuliyi giydirir ve sevişmenin yolunu açar. Veneta cazibesi...
Annick Menardo der ki; vanilya... Onda öyle bi' karar kılar ki ne çay notası, ne amberi onun vanilyayla buluşması kadar etkileyici olamaz. Oysa sadece bi' lastik görünümündedir. Yanık.
Oliver Polge süsene bulamak ister. Üzerine bolcana kakao serpip lavantayla tanıştırır. Erkek kokularındaki maskülen zorunluluğunu yıkıp geçer.
Yani kısaca tehlikeli bi' notadır deri. Ne civet'e ne castoerum'a benzer. Kendisini yüceltecek usta bi' burun arar durur...
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View PostDeri notasını sevenlerdenim, denediklerim arasında da Tuscan leatheri tek geçerim
- 1 Beğen
Yorum
-
En sevdiğim nota. Her halini severim, yeryüzünün gerçekliğini yansıtması açısından ekstra severim, kirli olsa severim, meyveli olsa severim, yumuşak olsa ayrı sever burun kıran olsa ayrı severim. Ben deriyi severim.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum