Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ormonde Jayne

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ormonde Jayne

Click image for larger version  Name:	OrmondeJayne_Logo_FINAL copy.jpg Views:	1 Size:	73.0 KB ID:	19234

2002 yılında Linda Pilkington tarafından İngilterenin başkenti Londra da kurulmuş nish parfüm evi. Baş tasarımcısı ünlü Alman parfümör Geza Schoen un etkisiyle parfümlerinde İso E-super ve Ambroxan oldukça yoğundur. Günümüze kadar toplamda 25 parfüm çıkartmışlardır. Ülkemizde Ladeesse tarından distribütörlüğü yapılmakta ve dağıtılmaktadır.

Başlıca Parfümleri

Ormonde Jayne Man - Women
    Montobacco
    Nawab Of Oudh
    Black Gold
    Zizan
    Tolu
    Son Düzenleme matrai; 23-02-17, 14:01. Tarafından yapıldı.

Ben bu kadar da genel beğeniye oynayan, kimsecikler rahatsız olmasın, satın alan herkes misler gibi koksun diye dert edinen başka parfüm evi görmedim

Yorum

Montabacco Intensivo'yu koklayamadım ya içimde kaldı.

Yorum

Acikcasi Ormonde Jayne - Man'siz ve Montabaco (Intensivo)'suz bir koleksiyonumun oldugunu dusunemiyorum.

Yorum

Fiyatlarına oranla performans açısından parfümlerini çok zayıf bulduğum parfümevi. L'artisan da aynı şekilde gözümde.

Yorum

Osmanthus ve tolu denediğim iki parfümü ikiside güzel ama tolu daha çok hoşuma gitti
            http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Maalesef sadece taif i denedim. Zaten koku zevkime hitap eden bir nota pramidi vardı ve yanilmadim çok çok beğendim. Bütün rose lover lara duyurulur

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Zizan
                Tolu
                Orris Noir
                Champaca

Bunları deneyen var mı?
                Yorum alabilir miyim?

Yorum

• Kadir.tbk
                  Kadir.tbk Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Şerif abi Zizan bildigin aromatik , ne çok eski kafa ne çok modern . Ama biraz eski kafalıgı var .
                  Tam anlamıyla olmuş oturaklı bi aromatik diyebilirim . Farkedilirlik performans gayet iyi bende . Günü tamamlamasada 6 saat kadar iyi performansı var .

Gün içerisinde ben tazelemeyi sevdiğim için kalıcılık sorun değil Kadir. Hermes'e benzetiliyor gibi.

Yorum

Zizan ormondeler içinde en designer kokulara yakın olanı bence. Yazlık genel beğenisi olacak yeşil notaların ağırlıkta olduğu bir koku gibi geldi. Fiyatına eleştiri gelebilir bu konuda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Drekoo View Post
                    Zizan ormondeler içinde en designer kokulara yakın olanı bence. Yazlık genel beğenisi olacak yeşil notaların ağırlıkta olduğu bir koku gibi geldi. Fiyatına eleştiri gelebilir bu konuda
                    Doktor Boynerde 340 tl. Tabi kaldıysa.

Yorum

• Drekoo
                      Drekoo Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      İnternet sitesinde bitmiş o fiyata alınırdı Şerif hocam

Aynen öyle. Dün akşam kör alışa cesaret edemedim. Kaçırdık.

Yorum

Diğerleri var ama onları da denemediğim için kör alış yapmak istemiyorum.

Yorum

Benim için çok sağlam bir parfüm evi. Hele o Montabocco yok mu, bende Lespaul gibi Intensivo'yu ne yazık ki henüz deneyemedim.

Yorum

Montobacco intensivo performans olarak çok iyi. Bir an önce denemenizi öneririm.

Yorum

İşleniyor...
                          X