Bu parfüm evine bi ısınamadım malesef her parfümünde bi şeyler aynı kokuyor
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ormonde Jayne
Çökme
X
-
Favori 3 niş markam kesinlikle creed, kilian ve ormonde jayne dir. Ormonde kokularından;
Ormonde Man çok severek kullandım iso e superden dolayı ara ara varlığını anlamanız zor olabiliyor. Ama ansızın koku burnunuza çarpabilir. Diğer ormonde kokularının hepsi man’ın üzerine kurulmuş gibi sanki. Altlardan sürekli ben de burdayım diyor Ormonde Man
Nawab aldım sonra. İlk koklamada direk ladesseden sipariş vermiştim. Bu fiyatlara hiç tereddüt etmeden ilk denemede aldığım tek kokuydu o zamana kadar belki de
Black Gold da koku olarak çok güzel en kuğul kokulardan. Bir alıp satmışlığım var başka koku hedefleri için. ilerde yine plana dahil olabilir.
Son olarak Zizan edindim. O da yaz için güzel bir alternatif olabilir imza koku olmasa da günlük hayatta etraftan beğeni toplayacak bir koku.
Montobacco ve İntensivo versiyonunu detaylı test etme fırsatım oldu. Nawab ve montobacco çok güçlü kokular zaten intensivosuna gerek var mı bilemedim. Montobacco daki yemyeşil tütün kokusu bu kadar güzel işlenebilirdi herhalde. Sigaraya başlatacak insanı
Taif, İsfarkand ve tolu çok benlik değil. Vanilla irisi de şişeli alınacak kadar güzel bulmamıştım. Çok beğenilmesine rağmen
Ambre royal ise hedefler arasında ilk sıralarda. çok beğendiğim bir koku oldu
Yorum
-
Nawab kaliteli ve güzel bir koku ancak çok keskin, içerdiği tarçın veya vetiverden kaynaklı olabilir, bu keskinliği beni biraz rahatsız etti, Nawab ın aksine Black Gold u ise çok beğendim, imza kokusu olabilecek çok klas bir koku. Ormonde Man ise ilk kullandığımda hiç beğenmediğim ancak zamanla alışıp çok sevdiğim bir koku ki yeşillerle hiç aram yoktur, iso e super ve kırmızı biberin birleşimi
Vanille d'Iris de fena değil ancak diğer arkadaşlarında belirttiği gibi sanki kokular Ormonde Man üzerine oluşturulmuş gibi, benim de dikkatimi çekti, hep bir Ormonde Man havası var. Ambre Royal ve Montobacco yu kullanmak nasip olmadı, özellikle tütün notasını çok sevdiğim için Montobacco Int.i merak ediyorum. Kapsamlı bir OJ spliti yapılsa süper olur ancak bu kurlarla nasıl olacak bilemiyorum, eskiden Ormonde Man in fiyatı niş piyasasına göre makuldü ancak Black Gold falan pahalıydı..
Yorum
-
Ormonde Man in hayli peşine düşömüştüm o ara türkiyede satılmıyordu,sonradan diğer üst sınıf parfümleri denedim her denediğimde bu ne ya böyle güzel koku olurmu fikri oluşturdu,nawab oud,montabacco,black gold,en son ambre royal mest etti,kimse de ambre royale değinmemiş
tabi bukadar güzel kokuyu yapan şahısın muhtemelen diğer kokularınıda deneyince beni fena halde etkileyeceğini farkettim geza schön sonra diğer parfümlerini denedim satın aldım yine aynı hissiyat,hele o escentric 04 daha ne diye bilirim
bu yaz tüm ormonda jayne serisini bi kenara bırakıp escentric 04 kullanacağım. benim sıralamamda drekoya benziyor ilk üç: ormonde jayne,kilian,son parfümü hindu kush ile mancera sersi lidgeyi silkeledi.
- 1 Beğen
Yorum
-

Yorum