Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tom Ford

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

esas oğlan nerede? murrjm

Yorum

Bu adamin kafasi bence gercekten farkli calisiyor ve yaratmak uzerine kurulu. Parfumlerden, kiyafetlere, sinema filminden pazarlama ve reklam calismalarina kadar farkli boyutlarda uzun zamandir hep en onde ilerleyip kendinden bahsettiriyor. Private Collection serisindeki urunlerinin de cogunu ilgiyle takip ediyorum.

Yorum

Tom Ford parfüm dünyasına bayağı damga vurdu. Kendine çeki düzen verse iyi olur. Kimi Private ürünleri sorgulanıyor.

Tom Ford Neroli Portfino mesela o paraları haketmiyor.. Dupont Classic daha iyi bence turunçgilde, bu parfüme göre ve 100 ml 40-50 tl civarı sanırım ..

Tom Ford Grey Vetiver bence niş kalitesinde bir ürün ve böyle parfümleri var..

Tom Ford Black Orchid ilk sürüm ve 2016 'ya da iyi diyorlar efsane olmuş. Zaten Tom Ford Tobacco Vanille de efsane.. Bazen yumuşak vanilya etrafına sarılı parfümleri kullanıyorum.. Bir ara devamlı Tom Ford Tobacco Vanille kullanıyordum, gene başlayabilirim ..

Tom Ford Tobacco Vanille ile tanışınca, Tom Ford Black Orchid 'i bayağı boşladım .. Türkiye Milli Parfümü denebilir Tom Ford Black Orchid için ..

Günümüzde sentetik koku notaları çok başarılı olarak üretiliyor. Mesela vişneli tütün püro koku notası. Doğallığı hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.. Bayanların bu ve By Kilian Back to Black 'i sevmeme sebebi bence bu sentetik vişne püro koku notası. Keskinimsi bir koku. Ne hikmetse erkekler seviyor. Sanırım bayanların da bamye yemeği sevmesi ve erkeklerin belli miktardan sonra sevmemesi gibi bir şey.. Türk erkeklerinin bamye yemeği ile imtihanı .. Nohutlu falan güzel oluyor gerçi..

Tom Ford sılaj olarak tatmin etmesi çok hoş ve zayıf parfüm severler içünde kimi ürünün edt'sini çıkarıyor.. Bu koyu parfüm imajı bence bu firmaya çok şey kazandırdı..

Sentetik materyal kullaıyorsa eğer, ama doğal koku notaları ile de harman ediyor. Tom Ford Black Orchid benim aklımı bayağı kurcalamıştı. Neyi sentetik neyi doğal diye.. Tamamı oldukça hoş ama, Tom Ford Black Orchid 'in. Bunun Limited Edition modeli de varmış..

Ben doğal olduğu iddia edilen Orkide yağı kokladım. Siyah orkide yağı kullanıldığı belki bir masaldır. Soğuk şekerli bir koku orkide yağı ve gerçekten Tom Ford Black Orchid içinde var ama daha pek çok tatlı koku notaları içeriyor Black Orchid.

Az parfüm çıkarsın ama öz olsun. Gucci Envy for men 'in patent süresi de doluyor. Bakalım çıkaracaklar mı? Biliyorsunuz yarısı Gucci'de, yarısı Tom Ford 'da ve ikisi de anlaşamadığı içün bu parfüm üretilemiyor..

Zencefil ferahlığında çok hoş bir parfüm Gucci Envy.. Belki çok çok uzun ömürlü değil ama denenmesi gereken bir tecrübe bence..

Meşeyosunlu bir parfüm de beklerdim şahsen. Ah şu ifra yok mu.. Başa bela bemce, gereksiz bir kuruluş..
        Son Düzenleme baykalbul; 31-01-17, 20:18. Tarafından yapıldı.

Yorum

Boyle bir platformda söylemeye korkuyorum ama yine de içimde kalmasın. Bence güneş gözlükleri, parfümlerinden daha başarılı.

Yorum

• Lagerfeld
            Lagerfeld Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Özellikle Bond için özel tasarım olana deliriyorum. 1 mağazada denk gelebildim sadece. Yakıştı da yüzüme meret. Çok klas bi' gözlük.

El attığı her işte kendi farkını ve iddiasını ortaya koyabilen nadir şanslı insanlardan kendisi.
          Parfümler konusunda da bence hiç mütevazi değil.Özel seride yer alan bir çok kokusuyla sektöre referans olmuş bir marka.
          Üretimi durdurulan kokuları da yeniden üretilse ilk çıktığı yıllardan çok daha fazla ses getirir kesinlikle !

*Hazır başlığında iken bir haber vermiş olayım.Yıllardır neden yapmaz ki dediğim konuya el atmış sonunda;
          Tom Ford markalı saatler yakın gelecekte satışa sunulacakmış.

Yorum

Peki sizce Tom Ford ismini taşıyan parfümlerinin ortaya çıkış sürecine ne kadar dahil veya dahil mi? Yoksa sadece bir pazarlama unsuru mu?

Yorum

Tom Ford'un marka değerini tartışmak gibi bir şeye girişmek elbette olmaz, başarıları ve sektörde olduğu konum belli takdire şayan; ama parfümleri adına konuşacaksak "Niche" zihniyetinde üretilen parfümler değil. Çok başarılı çalışmalar var bu âşikâr; ama misalen Tommy Hilfiger da Estee Lauder'e geçiyor siparişi, Tom Ford da.

Amiyane tabirle kreatif direktör vb. pozisyondaki kişi Estee Lauder'e (ya da Givaudan'a) gidip diyor ki "Ben parfüm çıkarmayı düşünüyorum hacılar, elinizde ne var ne yok?" sonrası da mâlumunuz. Private Blend serisi parfümörlerinin isminin öne çıkarıldığını gören oldu mu mesela? İğne ile kuyu kazar gibi parfümlerin arkasındaki burunları arıyor insanlar. Zamanında epey araştırdım, uğraştım bir kısmını bulabilmiştik. Yurt dışı forumlarında da tartışılan bir konuydu bu. Tobacco Vanille gibi şahane bir parfümün arkasındaki burun olan Givaudan'dan Senior Parfümör Olivier Gillotin'in ismi, henüz son zamanlarda sık sık zikredilmeye başlandı. TV son yüzyılın en çok ses getiren parfümlerinden birisi insanlar haliyle peşine düşüyor tüm detayların. Keşke biraz parfümörleri de ön plana çıkarır nitelikte bir yol izleseler. Bir diğer durum da artık görüyoruz ki Private Blend serisine ait parfümler de ana akımlar gibi çok yaygın bir satış ağına ulaşmış durumda. Fırsat sitelerinde bile satılmaya başlandı. (Markafoni vb.) bu tarz durumlar fiyat bakımından bizim için olumlu bir gelişme olsa da özel seri olarak görülen parfümlerin niteliğine ters düşüyor olabilir, bilemiyorum.
              Son Düzenleme puredistance; 01-02-17, 10:45. Tarafından yapıldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: baykalbul View Post
                Tom Ford parfüm dünyasına bayağı damga vurdu. Kendine çeki düzen verse iyi olur. Kimi Private ürünleri sorgulanıyor.

Tom Ford Neroli Portfino mesela o paraları haketmiyor.. Dupont Classic daha iyi bence turunçgilde, bu parfüme göre ve 100 ml 40-50 tl civarı sanırım ..

Tom Ford Grey Vetiver bence niş kalitesinde bir ürün ve böyle parfümleri var..

Tom Ford Black Orchid ilk sürüm ve 2016 'ya da iyi diyorlar efsane olmuş. Zaten Tom Ford Tobacco Vanille de efsane.. Bazen yumuşak vanilya etrafına sarılı parfümleri kullanıyorum.. Bir ara devamlı Tom Ford Tobacco Vanille kullanıyordum, gene başlayabilirim ..

Tom Ford Tobacco Vanille ile tanışınca, Tom Ford Black Orchid 'i bayağı boşladım .. Türkiye Milli Parfümü denebilir Tom Ford Black Orchid için ..

Günümüzde sentetik koku notaları çok başarılı olarak üretiliyor. Mesela vişneli tütün püro koku notası. Doğallığı hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.. Bayanların bu ve By Kilian Back to Black 'i sevmeme sebebi bence bu sentetik vişne püro koku notası. Keskinimsi bir koku. Ne hikmetse erkekler seviyor. Sanırım bayanların da bamye yemeği sevmesi ve erkeklerin belli miktardan sonra sevmemesi gibi bir şey.. Türk erkeklerinin bamye yemeği ile imtihanı .. Nohutlu falan güzel oluyor gerçi..

Tom Ford sılaj olarak tatmin etmesi çok hoş ve zayıf parfüm severler içünde kimi ürünün edt'sini çıkarıyor.. Bu koyu parfüm imajı bence bu firmaya çok şey kazandırdı..

Sentetik materyal kullaıyorsa eğer, ama doğal koku notaları ile de harman ediyor. Tom Ford Black Orchid benim aklımı bayağı kurcalamıştı. Neyi sentetik neyi doğal diye.. Tamamı oldukça hoş ama, Tom Ford Black Orchid 'in. Bunun Limited Edition modeli de varmış..

Ben doğal olduğu iddia edilen Orkide yağı kokladım. Siyah orkide yağı kullanıldığı belki bir masaldır. Soğuk şekerli bir koku orkide yağı ve gerçekten Tom Ford Black Orchid içinde var ama daha pek çok tatlı koku notaları içeriyor Black Orchid.

Az parfüm çıkarsın ama öz olsun. Gucci Envy for men 'in patent süresi de doluyor. Bakalım çıkaracaklar mı? Biliyorsunuz yarısı Gucci'de, yarısı Tom Ford 'da ve ikisi de anlaşamadığı içün bu parfüm üretilemiyor..

Zencefil ferahlığında çok hoş bir parfüm Gucci Envy.. Belki çok çok uzun ömürlü değil ama denenmesi gereken bir tecrübe bence..

Meşeyosunlu bir parfüm de beklerdim şahsen. Ah şu ifra yok mu.. Başa bela bemce, gereksiz bir kuruluş..
                Ağzınıza sağlık Baykal bey

Yorum

Son Düzenleme Mutlu korkmaz; 07-02-17, 20:36. Tarafından yapıldı.

Yorum

Güneş gözlüğü olur takım elbise olur Harvey Specter, Tony Stark olur James Bond olur parfüm olur ne diyeyim büyük adam her yerde çıkar karşınıza

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                      Umut Kurtoğlu Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      James Bond'da funeral sahnesinde harika görünüyordu.. Güneş gözlükleri ve takımıyla..

Güzelim ilk formülasyon Tobacco Vanille'yi, o aşık olduğum vanilyalı mum kokusundan uzaklaştırıp, içine tütünü basarak reformüle ederek... Bir de bu yetmezmiş gibi performansınıda düşürerek beni çok kırmış bir firma kendileri.

Yorum

Click image for larger version  Name:	tom-ford-ve--richard-buckley-evlendi-26721-1262016134246.jpg Views:	1 Size:	111.6 KB ID:	15788

Tom Ford, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Richard Buckley ile gizlice 2014 yılında evlendi. Londra`da yaşayan Ford ve Buckley düğün yeri olaraksa Amerika`yı tercih etmiş. Verdiği bir röportajda sevgilisi Buckley ile evlendiklerini açıklayan ve yüzüğünü gösteren Tom Ford, oldukça mutlu. Yaklaşık 27 yıl önce bir defile sırasında tanışan ikili, beş yıl önce de bir erkek çocuk evlat edinmişlerdi. Şimdilerde ise taşıyıcı anne vasıtası ile bir çocukları daha olmuş. İlginç

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                        Umut Kurtoğlu Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Ciddi mi? Soldaki adam mı? Allah korusun ama kanserli gibi gözüküyor. Mutlu olsunlar..

• misk
                        misk Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Sevgilisini The Simpsons'taki Mr. Burns' e benzeten sadece ben miyim?

modacıların yüzde 90 gay herhalde bu işin doğasında var ama yalnız sadece parfümleri değil o takım elbiseleri ve smokinleri ney öyle aman Allahım gördüm dokundum müthiş tasarım müthiş kumaş müthiş fiyat (25bin filan) bir gün kullanabilirim belki

Yorum

Pek bahsedilmemiş ama bence TF for men en basarili kokularindan birisi bence sadece kalicilik biraz daha iyilestirilebilirmis

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seaman21 View Post
                          Pek bahsedilmemiş ama bence TF for men en basarili kokularindan birisi bence sadece kalicilik biraz daha iyilestirilebilirmis
                          For men kesinlikle çok güzel bir koku.Signature seri içinde bence performansı yüzünden geri plana atılan bir koku oldu ancak yine de satışları iyi olsa gerek ki üretimden çekmiyorlar ya da ilk erkek kokusu diye imajı çizdirmemek için kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar. Yoksa violet blonde'ların sahara noir'ların gözünün yaşına bakmadılar.

Yorum

İşleniyor...
                          X