Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Pitti Fragranze 2017

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Pitti Fragranze 2017

Youtuber Smelling Great Fragrance Pitti Fragranze 2017 izlenimleri

https://www.youtube.com/watch?v=ybS4CAlcxmY

Sefayir Hocam gayet guzel bir ozet video olmus, basta sona izledim. Paylasim icin tesekkurler.
    Severek kullandigim Black Tourmaline'in yaraticisi Olivier Durbano kafamda cok baska bir sekilde canlanmisti; kendisini gorunce sasirdim
    Yakindan takip ettigim Andy'nin yeni paculi kokusunu ve Attar'i cok merak ettim.
    Ayni zamanda hic haberimin olmadigi bir suru yeni marka da ogrenmis oldum.

Yorum

Rica ederim Sercan Hocam, daha bilinmedik o kadar çok marka varki.

Orjinal yazı sahibi: connoisseur View Post
      Sefayir Hocam gayet guzel bir ozet video olmus, basta sona izledim. Paylasim icin tesekkurler.
      Severek kullandigim Black Tourmaline'in yaraticisi Olivier Durbano kafamda cok baska bir sekilde canlanmisti; kendisini gorunce sasirdim
      Yakindan takip ettigim Andy'nin yeni paculi kokusunu ve Attar'i cok merak ettim.
      Ayni zamanda hic haberimin olmadigi bir suru yeni marka da ogrenmis oldum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
        Youtuber Smelling Great Fragrance Pitti Fragranze 2017 izlenimleri

https://www.youtube.com/watch?v=ybS4CAlcxmY
        Çok güzel bir paylaşım olmuş hocam elinize sağlık

Yorum

• RİYAFES
          RİYAFES Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Rica ederim hocam

Gerçekten de ne çok niş marka ekleniyor durmadan... Yetişmeye imkan yok...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
          Gerçekten de ne çok niş marka ekleniyor durmadan... Yetişmeye imkan yok...
          Üstadım sizce bu kadar niş parfüm firmasının eklenmesi niş parfümleri olumsuz etkiler mi? Bunu soruyorum çünkü niş parfüm de olsalar bir yeren sonra birbirlerine benzemeye başlayıp çok az markadan çok az özgün parfüm ortaya çıkıyor gibi.. Sizin bu konuda düşünceleriniz ve fikriniz nedir ?

Yorum

• Medea
            Medea Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Videoyu izlerken aklımdan geçenler aynen bunlardı zaten
        İşleniyor...
        X