Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Sefayir Hocam gayet guzel bir ozet video olmus, basta sona izledim. Paylasim icin tesekkurler.
Severek kullandigim Black Tourmaline'in yaraticisi Olivier Durbano kafamda cok baska bir sekilde canlanmisti; kendisini gorunce sasirdim
Yakindan takip ettigim Andy'nin yeni paculi kokusunu ve Attar'i cok merak ettim.
Ayni zamanda hic haberimin olmadigi bir suru yeni marka da ogrenmis oldum.
Sefayir Hocam gayet guzel bir ozet video olmus, basta sona izledim. Paylasim icin tesekkurler.
Severek kullandigim Black Tourmaline'in yaraticisi Olivier Durbano kafamda cok baska bir sekilde canlanmisti; kendisini gorunce sasirdim
Yakindan takip ettigim Andy'nin yeni paculi kokusunu ve Attar'i cok merak ettim.
Ayni zamanda hic haberimin olmadigi bir suru yeni marka da ogrenmis oldum.
Gerçekten de ne çok niş marka ekleniyor durmadan... Yetişmeye imkan yok...
Üstadım sizce bu kadar niş parfüm firmasının eklenmesi niş parfümleri olumsuz etkiler mi? Bunu soruyorum çünkü niş parfüm de olsalar bir yeren sonra birbirlerine benzemeye başlayıp çok az markadan çok az özgün parfüm ortaya çıkıyor gibi.. Sizin bu konuda düşünceleriniz ve fikriniz nedir ?
Yorum