Bazı parfümlerde detaya inmeden sadece kokunun keyfini sürerim. Tüm mod değişir, kılık kıyafet ona uyar vs.
İşin garip yanı Carlisle kendime yakın bulduğum bi' profile sahip olmamasına rağmen çok çok keyif verdi bana.
Koklarken yeşil elma parçalarına takılı kalmış çok lezzetli safran, etrafta gezinen ferah kakuleler, küçücük bi' tutam tarçın, hafif serpilmiş kakao tozları kendini ilk belli edenler oldu. Bunlar karışa dururken uzun bi' süre geçiyor zaten. Bu süre içerisinde parfümün karakterinin çeşitli yanlarını kullanıcı kendine özgü bi' şekilde yorumlayabilir. Ben iki karakter yakaladım mesela; Elit bi' partide maskeli bi' Casanova ve loş ışıklar altında Dizzy Gillespie dinleyen zengin bi' Jazz aşığı.
Sıcak vanilyalar ve onlara eşlik edip perdeleri indirmeye hazırlanan paçuli... Açılış evresi sonu ve kapanışa ilk adımda yer yer markanın neredeyse imzası haline gelen Herod'un siluetine rastladım. Hatta biraz Layton biraz Herod birleşimi de diyebilirim. Bazı aromatik otlar, sıcak baharatlarda geziniyor havada dikkatli koklarsanız ama ben ilk cümlemde belirttiğim gibi notalara fazla kapılmadan devam etmeye çalıştım.
Bu selam göndermelere rağmen Carlisle kendi ayakları üzerinde durabilen çekici bi' parfüm. Üzerinizde koklayanların beğenmeme olasılığı çok düşük. Her ortama ayak uydurabilir artısının yanında ışıltılı, güçlü ve ben buradayım diyor. Bu sesi duymak size kalmış.
Kalıcılık ve yayılım oldukça başarılı. Dikkat çekmeniz için elinden gelenin en iyisini yapıyor ve bunu başarıyor. Her iki cins için de uygun olduğunu söyleyebilirim.
Astronomik fiyatını güzellik kusuru olarak görüyorum ve beğendiğim bi' Marly çalışması olarak hafızama yerleştiriyorum.
Yorum