Mancera red tobacco nun carlisle kopyası olduğu söyleniyor ama doğrumudur acaba.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfums de Marly - Carlisle
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: hemre88 View PostEğer mancera red tobacco alaçmayı düşünüyorsan carlisle almanın denemenin yinede anlamı varmı?
cünkü yorumlara göre benzer deniyor genelde
- 2 beğenme
Yorum
-
Kaleminize sağlık okuma Şeref’ine yeni Nail oldum kesinlikle birebir kokuyu aktarmışsınız benim çok beğenip şişeli alacaklarım listesinin üst sıralarına tırmanan bir parfüm pdmye ön yargılarımı yıkan parfüm
Yorum
-
Carlisle bence su anda serinin en saglam isi. Tek tek notalara baktigimda bana uygun degil diye elediklerimin hepsi bir araya geldiginde bir butun olarak ortaya etkileyici bir harman cikariyor. Acilisini cok sevemesem
de, sonraki safhalarda fresh olmayan tutunvari bir havaya hakim olmasi da cabasi. Ozellikle once opoponax, sonra da safranla beraber paculi kullanimi bence cok akillica.
- 3 beğenme
Yorum
-
Belki komplo teorisi olacak ama Carlisle'ın Paris exclusive olarak piyasaya çıkışı 2015, Herod'un reformülasyona uğraması 2015-16 civarı. İndirimler hariç Carlisle 350$, Herod ise 295$. Koku olarak da Carlisle'ın bazı kısımlarda Herod'u andırdığı bir gerçek. Belki o zamanlarda (ya da hala bilmiyorum) Herod markanın en sevilen ve en çok satan kokularından biriydi. Acaba Herod'un reformülasyona uğrayıp güncel halini almasında Carlisle'ın parmağı var mıdır yok mudur insan bunu düşünmeden de edemiyor valla.Son Düzenleme xPixa; 09-08-19, 11:50. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum