Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tiziana Terenzi Ursa

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tiziana Terenzi Ursa

İncelemesi var ama başlığı açayım dedim. Kimisi çok sever kimisi tiksinir öyle bir parfüm ursa. Ama bende durum farklı bazen seviyorum bazen sevmiyorum ama hiç nefret etmedim. Sth ile benzer yanları var ama biraz daha sert versiyonu gibi. Bazen meyveli bir his uyandırdı bazen başımı ağrıtacak kadar öd hissettim bazense o kirli havayı kokladım belirgin bir şekilde. Animalic değil de kirli bir koku bence. Kalıcılık farkedilirlik kötü değil ama abartıldığını düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam nerde yaşadığınızı bilmiyorum fakat ankara gibi soğuksa yaşadığınız yerin havası şu an bir deneyin , eski forumdan umut abi yanıma geldi kokuyu sıkalı 4-5 saat olmuştu (4 fıs) ve daha selam verirken kokun ne çok güzelmiş dedi kalıcılığı ve yayılımı çok kuvvetli meletin

Yorum

Hocam beğendiğim zaman tam beğeniyorum ben de ama bazen hoşuma gitmiyor. 5 ml sample denedim daha iyi değerlendirmek için 10 ml istedim şimdi. Kalıcılık muazzam olmadı bende ama kötü değil kesinlikle

Yorum

Açılışı biraz zor ama kısa süre içinde daha sakin bir yapıya bürünüyor. STH ile benzerliği forumlarda konuşuldu, biliniyor. Kalıcılık açısından Ursa bana göre oldukça fazla öne çıkıyor.

Yorum

Açılışını beğenen bir tek ben miyim? Hafif küflü peynirimsi bir koku (ki bana sonbaharda mantar toplarken aldığım kokuyu anımsatıyor) ve kuru meyveler, süper.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Çok kişi var başını seven Bkz; Ben

Bence Ursayı Ursa yapan o kirli açılışı ondan sonrasında bir numarası yok.Günümüz parfum fiyatlarına bakarsak parasını sonuna kadar hak ediyor

Yorum

İnanmayabilirsiniz fakat yazın sıcagında dahi elim bu parfüme gidiyordu net hatırlıyorum. Enteresan bir parfüm, herkesin özledigi şeylerden biraz mevcut sanırım..

Yorum

Denedim ve beğenenler arasındayım artık 😊

Yorum

Açılışı dışında her şey çok güzel fakat neden o açılış yarım saat sürer yahu..

Yorum

Samimi söylüyorum doymadığım bir parfüm ursa adını ve kokusunu hatırlayınca güzel hisler uyandırıyor bende 10 fıs 20 fıs sıkacak kadar çılgınım bu konuda kaldı ki 2 ile 4 fıs bile yeterli oluyor ursa için fakat kamikaze gibi gezmek daha hoş his veriyor hele kazakta bir kaç gün durmuş ve elinize alınca ufaktan bir koku yayılır ya işte o harika günlerce çıkmıyor kazaktan tende 1 günü rahat götürüyor . p.terenzi içine bağımlılık yapan birşey mi koydu bilmiyorum fakat ben bağımlısı olmuş gibiyim beğenmeyenlere saygım sonsuz çünkü zor bir koku

Yorum

Merak ediyoruz kendilerini .
                    فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Frozenwings View Post
                      Açılışını beğenen bir tek ben miyim? Hafif küflü peynirimsi bir koku (ki bana sonbaharda mantar toplarken aldığım kokuyu anımsatıyor) ve kuru meyveler, süper.
                      Açılışını ben de seviyorum. Geri kalanına karşı da boş değilim ama henüz kendisine açılmadım.

Yorum

• Frozenwings
                        Frozenwings Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Seviyosan git konuş bence ^^

harvey nichols da ilk denediğimde bizimle kafa mı buluyorlar dediğim, hatta hızımı alamayıp bunu hangi kafayla yapıyorlar ve bunu alan bir kişi var mıdır dedikten kısa bir süre sonra şişeli edindiğim parfümdür.(açılıştan 1 saat sonraki halinden dolayı) şimdilerde ise amiyane konuşacağım "tezek"kokulu açılışını da sevdiğimdir. genel beğeniye asla hitabetmeyen, özel bir program için tercih edilmemesi gereken yani bence sadece kullanıcısına mutluluk verecek bir arkadaştır. şunu da ekleyeyim paolo terenzinin de luna serisindeki favorisiymiş, ilk duyduğumda olmasa da şu an kendisine katılıyorum..

Yorum

Ursa'ya ben de mutlaka bir kac kez sans verilmesi gerektigini dusunuyorum. Ilk seferde biraz siradisi bir acilisi oldugu icin genelde sevilemiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: caliban View Post
                          ................ başlığı açayım dedim. Kimisi çok sever kimisi tiksinir öyle bir parfüm ursa.....................

Ben hem çok sevip hem de hiç sevmeyenlerdenim

Yorum

İşleniyor...
                          X