Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Histories De Parfums Prolixe

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Histories De Parfums Prolixe

    Click image for larger version

Name:	prolixe yorum.jpg
Views:	117
Size:	117.2 KB
ID:	83034

    Histories De Parfums En Aparte serisinin ele avuca sığmaz çocuğu Prolixe

    Karanlık, puslu ve nemli bir deri parfümü.

    Markanın bugün denediğim son kokusu olan daha açılışında sizi öyle bir çarpıyor ki veye uğradığınız şaşırıyorsunuz. Bir anda herbalımsı yeşillikler, safran, greyfurt ve ananastan oluşan ilginç karışım burnunuza bir yumruk indiriyor. O kadar farklıki tatlı desem tatlı değil, ekşi desem ekşi değil, tozlu desem o da değil, nasıl bir kıvamdır bu... Oldukça sıradışı.

    Oldukça karmaşık ve kaoslu bir açılışın ardından sakinleşmeye başlıyor. Safran kendini oldukça ön plana çıkartıyor. Buradaki safran kullanımı bana MFK oud u hatırlattı. Ama arka planda yanmış plastiğimsi bir his veren deri, klasik deri safran uyumunun oldukça dışında. Öyle bir parfüm ki kirli bir yapısı varmış gibi duruyor ama koklamaktan büyük keyif alıyorsunuz. Sanırım kakule ve deri birleşimi bu ilginç deneyimi yaşatıyor bana. İlerleyen vakitlerde bir topraksı hava giriyor parfüme ama bu nerden geliyor anlamış değilim tamam paçuli var parfümün içinde ama bu paçulinin verdiği bir topraksılık değil daha başka bambaşka bir ilüzyon. ten üzerindeki değişimi farklılığı başlı başına bir sanat. Kesinlikle çok beğendim. 220 Euro verip her an alabilirim. Serinin açık ara en iyi parfümü.

    Snbahar ve kış aylarında kullanıma oldukça uygun. Sizi farklı yönleriyle şaşkına uğratacak bu zamana kadar kullandığınız hiç bir parfüme benezemeyen sıradışı bir yapıt Prolixe. Kesinlikle bir gün bir yerde bulursanız deneyin.


  • #2
    Iste seride en merak ettigim parfum! Ilk duyuruldugunda da notalarini baz alarak cok begenecegimi anlamistim; sanirim deneyince de ayni duygulari paylasacagim
    Ellerine saglik.

    Yorum


    • #3
      Kesinlikle çok iyi hatta abartmıyorum son zamanlarda ki denediğim en özgün ve farklı parfüm. Senin kesinlikle çok severceğine inanıyorum. Serideki bütün parfümler iyi ama ön plana çıkan kesinlikle prolixe Medea da kesinlikle beğenir.
      Son Düzenleme matrai; 31-07-18, 21:46. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • #4
        Çok ilgimi çekti. İncelemer için teşekkürler Altuğ hocam.
        estefanyen

        Yorum


        • #5
          Güzel inceleme. Zaten bu seriye bayılıyorum.

          Yorum


          • #6
            Bu sırada kesinlikle parfümün 5 fazı var. Sadece başlangıç orta ve alt notalardan oluşmuyor. Katman sayısı daha yüksek.

            Yorum


            • Medea
              Medea Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Demek fiyat ondan yüksek

            • matrai
              matrai Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Aslında 120 ml lik bir parfüm için kesinlikle çok para değil de Euro ile yazılınca bize çok geliyor.

          • #7
            Altuğ bey bende mi bir gariplik var...1740 ı çok seviyorum...o rutubetli ve ıslak tütün...sizin buradaki yorumunuzu hatırlattı bana...1740 ile ilgili yorumunuz nedir merak ettim...çok beğendiğim bir marka çünkü...moulin rouge ve ambre 114 te çok güzel geliyor bana...yorumunuz ise çok güzel...

            Yorum


            • matrai
              matrai Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              1740 Daha çok tütün, ölmezotu ve deri merkezli bir parfüm. Tozlu ve karanlık bir hissiyatı var. Ama bu hissiyat onu çekici ve özel kılan tarafı. Ben severek kullanıyorum. Hatta prolixe i denemeden önce markanın favori parfümümdü. Ama prolixe ile tanışınca şimdilik arka plana geçti

          • #8
            Bu sırada öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım. En aperte serisi La Deese tarafından TR ye getirilmeyecek. Yetkilileri ile yaptığım görüşmede kesinlikle getirilmesi gerektiği tavsiyesinde bulundum. Tekrar listeye alacaklar deneme yapıp kokuların ve fiyatların TR şartlarına uyması halinde getirecekler. Gelirse ulaşımı daha kolay olacak. Gelmeyecekse yurtdışına gidip gelen arkadaşlar en sevdiğim arkadaşlar oluyor genelde.

            Yorum


            • ali
              ali Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Gelse de yurtdışı fiyatları daha uygun olur kanımca
          İşleniyor...
          X