Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

MDCI Chypre Palatin

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Hayırcılar organize atak yapmaya başladı Bence Duchaufour'un magnum opus u bu koku.

Yorum

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yedirmeyiz :P

• Medea
      Medea Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yiyip napıcam

Uzay da bülent bey önerdi ve denedim , enfes bir koku kesinlikle kişiyi alıp başka diyarlara götürüyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fuatkaynak View Post
      Nerede satılıyor,Harvey de varmıdır acaba

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Var fuat hocam , Harveyde Yasin i bulun Batuhan deyin güzel yardımcı olur eksik etmez hiçbirşeyinizi

Yorum

İbrahm Reis ! Ağzına sağlık. Başlıkta ismin düzeltilmesi lazım yalnız. Şimdi gözüme çarptı harf yer değiştirmesi var.

Yorum

• ibrhm
          ibrhm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bu yeni cikti, Batuhan ayarlarımızı bozdu biraz😜
          Admin kardeşlerimiz halleder simdi.

• Guest's Avatar
          Misafir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Düzelttim .

• Guest's Avatar
          Misafir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          İbrahim abi ben ne yapmışım anlamadımki Olumsuz birşeyse eğer istemeden olmuştur

Büstlü şişesinin parasıyla, kendi büstümü yaptırabileceğim güzel bir o kadar da zalım bir parfüm
        فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• LesPaul
          LesPaul Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          haha gerçekten de öyle konuya çözüm olacakmış gibi şişe değişti, fiyat yine can yakıyor.

Bunu da cok merak ediyorum denemek kismet olmadi. Invasion Barbare'in hastasiyimdir ama he

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zegna
          En sevdiğim kokulardan biri. MDCI, Chypre Palatin'i "yeşil oryantal bir şiir" diye tanımlamış. Gerçekten şiir gibi. Eski tarz şiprelerden farklı. Çiçeksi, tatlı, pudralı, son derece zarif, muhteşem bir koku.
          Ben de kadınların bunu erkeklerden daha çok seveceğini düşünüyordum da hep erkekler yorumlayınca söylemesem daha iyi olur demiştim Hele şükür bir kadın yorumu geldi.

Yorum

Merhaba,

Kokuyu arayanlar Uzay Exclusive mağazasında bulabilir. Ben kokuyu tekstildeki kalışıyla kendime daha yakın buldum sanki. Eski, buruk ve genizleri gıdıklayan şipre tınılarını tekstilde daha şeffaf bir şekilde algıladım. Kesinlikle çok rafine ve başarılı. Tabi ki "love or hate" diye tabir edilen, ya bayılırsın ya da nefret edersin tarzı bir koku olduğunu da göz ardı etmemek lazım. Zaten genelde şipre kokulara yakınlığı olmayan insanların çok sevebileceğini düşünmüyorum. Fiyatı da birazcık pahalı sanki!

Bu arada parfüm Türkiye'de büstlü şişede değil 100 ml'lik dikdörtgen şişesinde satılıyor, bilginize!
            http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

Bana göre rönesans, kraliyet gibi benzetmeler gerçekten bu parfümün ihtişamına uygun.

Yorum

çok merak ettiğim bir koku ancak bir türlü fırsat bulamadım

Yorum

Dekanttan kullandim sonunda. Bana gore leziz bir parfum degil. Cok eski bir havasi var ve hatta eski tutun kolonyalarini gereksizce andiriyor. Iyi ki yorumlardan kor alis yapmamisim zamaninda.
                  Kaliteli ancak asla benlik bir koku degil. Bir crowd pleaser da asla olamaz, biraz oznel bir zevke hitap ediyor.

Yorum

• Leto
                    Leto Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Ek olarak Parfumerie Generale Coze'deki baharat kullanimina cok benziyor dip notalarinda

Orjinal yazı sahibi: Leto View Post
                  Dekanttan kullandim sonunda. Bana gore leziz bir parfum degil. Cok eski bir havasi var ve hatta eski tutun kolonyalarini gereksizce andiriyor. Iyi ki yorumlardan kor alis yapmamisim zamaninda.
                  Kaliteli ancak asla benlik bir koku degil. Bir crowd pleaser da asla olamaz, biraz oznel bir zevke hitap ediyor.
                  Güzel tespit hocam, aynı şeyleri ben de düşünüyordum.

Yorum

Kaliteli bir parfüm ancak ben de kokuyu biraz eski ve yaşlı işi buldum.
                    Pek fazla iltifat toplayacak bir koku değil.

Yorum

Açıkçası ön yargılarım vardı bu koku hakkında çokta güzel yorumlar almamıştım deneyeyim dedim hoşuma giden tarafları oldu evet biraz eski kafa bir koku fakat ben beğendim

Yorum

İşleniyor...
                      X