Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
En sevdiğim kokulardan biri. MDCI, Chypre Palatin'i "yeşil oryantal bir şiir" diye tanımlamış. Gerçekten şiir gibi. Eski tarz şiprelerden farklı. Çiçeksi, tatlı, pudralı, son derece zarif, muhteşem bir koku.
Ben de kadınların bunu erkeklerden daha çok seveceğini düşünüyordum da hep erkekler yorumlayınca söylemesem daha iyi olur demiştim Hele şükür bir kadın yorumu geldi.
Kokuyu arayanlar Uzay Exclusive mağazasında bulabilir. Ben kokuyu tekstildeki kalışıyla kendime daha yakın buldum sanki. Eski, buruk ve genizleri gıdıklayan şipre tınılarını tekstilde daha şeffaf bir şekilde algıladım. Kesinlikle çok rafine ve başarılı. Tabi ki "love or hate" diye tabir edilen, ya bayılırsın ya da nefret edersin tarzı bir koku olduğunu da göz ardı etmemek lazım. Zaten genelde şipre kokulara yakınlığı olmayan insanların çok sevebileceğini düşünmüyorum. Fiyatı da birazcık pahalı sanki!
Bu arada parfüm Türkiye'de büstlü şişede değil 100 ml'lik dikdörtgen şişesinde satılıyor, bilginize!
Dekanttan kullandim sonunda. Bana gore leziz bir parfum degil. Cok eski bir havasi var ve hatta eski tutun kolonyalarini gereksizce andiriyor. Iyi ki yorumlardan kor alis yapmamisim zamaninda.
Kaliteli ancak asla benlik bir koku degil. Bir crowd pleaser da asla olamaz, biraz oznel bir zevke hitap ediyor.
Dekanttan kullandim sonunda. Bana gore leziz bir parfum degil. Cok eski bir havasi var ve hatta eski tutun kolonyalarini gereksizce andiriyor. Iyi ki yorumlardan kor alis yapmamisim zamaninda.
Kaliteli ancak asla benlik bir koku degil. Bir crowd pleaser da asla olamaz, biraz oznel bir zevke hitap ediyor.
Güzel tespit hocam, aynı şeyleri ben de düşünüyordum.
Açıkçası ön yargılarım vardı bu koku hakkında çokta güzel yorumlar almamıştım deneyeyim dedim hoşuma giden tarafları oldu evet biraz eski kafa bir koku fakat ben beğendim
Yorum