Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

MDCI Chypre Palatin

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• MDCI Chypre Palatin

Zaman makinası! Bir fıs ile insanı çocukluğuna götüren, son zaman bükücü. Niş parfüm nedir sorusunun, en kestirme cevabı.

Tekrardan eline sağlık Benim de çok sevdiğim bir koku. Zaman makinesi tabirine katılmamak mümkün değil; geçmiş şipreler gibi başlayıp adım adım değişip günümüze gelen bir yapıt gibi. Koklayınca hem malzeme kalitesine hem de derinliğine - değişkenliğine saygı duyuyorsunuz.

Yorum

Chypre Palatin. Farklı kokusu her notasında farklı bir yönü ve ara ara yaptığı muazzam vurkaçları ile sınır ötesi bir parfüm. Yeni 100 lük şişeleri ilede şıklığına şıklık katmış. Şişesi neyse parfümüde o olmuş

Yorum

If only I could have sex with a scent diye bi' cümle kurdurtandır bana. Başka bi' dünyadır Palatin. Kullanmak için büyümeniz lazım... Kafa olarak!
        - Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lagerfeld View Post
          If only I could have sex with a scent diye bi' cümle kurdurtandır bana. Başka bi' dünyadır Palatin. Kullanmak için büyümeniz lazım... Kafa olarak!
          Sizin çok güzel yorumunuz var bu koku için aklıma geldi de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lagerfeld View Post
            cyhpre palatin kullanmak için yeni bir rönesans dönemi lazım

Yorum

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ahah evet

Orjinal yazı sahibi: Debussy View Post

Sizin çok güzel yorumunuz var bu koku için aklıma geldi de
            Teşekkür ederim Debussy. Zamanında karalamışız bi' şeyler işte. Alabiliriz buraya da
            - Stop the car...
            - What ?!
            - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Çok iyi olur

Nacizane fikrim; senden sonra tufan.... onu anlatmak için cabalamayacagim. Biliyorum yapamayacagim.benim için parfumlerin everesti
            Ama ne olurdu bu kadar pahalli olmasaydin yani

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Evettt gelelim markanın en çok merak ettiğim kokularından birtanesine , kokunun yada notanın yaş istemesine karşı bir insanım genel olarak mesela yaşıma rağmen fısır fısır VİNTAGE KOUROS sıkarım ama bu kokuya gelince işler değişti , karşılaştığım ender orta yaş ve üzeri yaş isteyen kokudan birtanesi kendisi ,

Basit basit aktarmaya çalışacağım bu kokuyu , lüks , kaliteli , açılışı hayvansı , yaş isteyen ve yüksek fiyat etiketli bir koku

açılıştan 15 dakika sonra beni mest etti , yanık ahşap kokusu yada uzun süre girilmemiş ahşap ev kokusu da olabilir o kısım çok hoşuma gitti

Silajını düşük buldum kesinlikle, kalıcılık ortalama üzeri belki yüksek bile denilebilir ... Uzun vaadede denenmesi gerektiğini düşünüyorum ileride çoğu insanın 'EN' lerinde görebiliriz...

Yorum

Başlıktan bir haber yazmıştım , çoğu insanın EN lerindeymiş zaten farkedememişim taşınması iyi olmuş teşekkürler..

Yorum

Benim bir türlü kendime yakın bulamadığım bir parfüm. Özellikle Makedon ve İbrhm'in zamanında yoğun beğeni cümleleri nedeniyle, kendimi sevmek için epey hazırladım, zorladım, zaman verip sonra tekrar uğraştım ama teknik olarak saygı duysam da kokusuna kendimi yakın hissedemedim. Fazla da zorlamamak lazım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea
                    Benim bir türlü kendime yakın bulamadığım bir parfüm. Özellikle Makedon ve İbrhm'in zamanında yoğun beğeni cümleleri nedeniyle, kendimi sevmek için epey hazırladım, zorladım, zaman verip sonra tekrar uğraştım ama teknik olarak saygı duysam da kokusuna kendimi yakın hissedemedim. Fazla da zorlamamak lazım
                    Hislerime tercuman oldugunuz icin tesekkurler

Yorum

Nerede satılıyor,Harvey de varmıdır acaba

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fuatkaynak View Post
                        Nerede satılıyor,Harvey de varmıdır acaba

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        İstanbul Kanyon Harvey'de vardı.

Yorum

• Guest's Avatar
                          Misafir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ankara harvey'dede olması muhtemel o zaman,pazar akşamı oradaydım diğer gidişimde varsa mutlaka deneyimlemeye çalışaçam

Mete Üstadıma bir teşekkürde benden gelsin, benim pek içim ısınmadı bu kokuya.

Orjinal yazı sahibi: connoisseur View Post

Hislerime tercuman oldugunuz icin tesekkurler

Yorum

İşleniyor...
                        X