Zaman makinası! Bir fıs ile insanı çocukluğuna götüren, son zaman bükücü. Niş parfüm nedir sorusunun, en kestirme cevabı.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
MDCI Chypre Palatin
Çökme
X
-
Tekrardan eline sağlık
Benim de çok sevdiğim bir koku. Zaman makinesi tabirine katılmamak mümkün değil; geçmiş şipreler gibi başlayıp adım adım değişip günümüze gelen bir yapıt gibi. Koklayınca hem malzeme kalitesine hem de derinliğine - değişkenliğine saygı duyuyorsunuz.
- 2 beğenme
-
cyhpre palatin kullanmak için yeni bir rönesans dönemi lazımOrjinal yazı sahibi: Lagerfeld View PostIf only I could have sex with a scent diye bi' cümle kurdurtandır bana. Başka bi' dünyadır Palatin. Kullanmak için büyümeniz lazım... Kafa olarak!
- 2 beğenme
Yorum
-
Teşekkür ederim Debussy.Orjinal yazı sahibi: Debussy View Post
Sizin çok güzel yorumunuz var bu koku için aklıma geldi de
Zamanında karalamışız bi' şeyler işte. Alabiliriz buraya da
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 2 beğenme
Yorum
-
Evettt gelelim markanın en çok merak ettiğim kokularından birtanesine , kokunun yada notanın yaş istemesine karşı bir insanım genel olarak mesela yaşıma rağmen fısır fısır VİNTAGE KOUROS sıkarım ama bu kokuya gelince işler değişti , karşılaştığım ender orta yaş ve üzeri yaş isteyen kokudan birtanesi kendisi ,
Basit basit aktarmaya çalışacağım bu kokuyu , lüks , kaliteli , açılışı hayvansı , yaş isteyen ve yüksek fiyat etiketli bir koku
açılıştan 15 dakika sonra beni mest etti , yanık ahşap kokusu yada uzun süre girilmemiş ahşap ev kokusu da olabilir o kısım çok hoşuma gitti
Silajını düşük buldum kesinlikle, kalıcılık ortalama üzeri belki yüksek bile denilebilir ... Uzun vaadede denenmesi gerektiğini düşünüyorum ileride çoğu insanın 'EN' lerinde görebiliriz...
- 2 beğenme
Yorum
-
Benim bir türlü kendime yakın bulamadığım bir parfüm. Özellikle Makedon ve İbrhm'in zamanında yoğun beğeni cümleleri nedeniyle, kendimi sevmek için epey hazırladım, zorladım, zaman verip sonra tekrar uğraştım ama teknik olarak saygı duysam da kokusuna kendimi yakın hissedemedim. Fazla da zorlamamak lazım
- 6 beğenme
Yorum
-
Hislerime tercuman oldugunuz icin tesekkurlerOrjinal yazı sahibi: MedeaBenim bir türlü kendime yakın bulamadığım bir parfüm. Özellikle Makedon ve İbrhm'in zamanında yoğun beğeni cümleleri nedeniyle, kendimi sevmek için epey hazırladım, zorladım, zaman verip sonra tekrar uğraştım ama teknik olarak saygı duysam da kokusuna kendimi yakın hissedemedim. Fazla da zorlamamak lazım
- 2 beğenme
Yorum
-
İstanbul Kanyon Harvey'de vardı.Orjinal yazı sahibi: fuatkaynak View PostNerede satılıyor,Harvey de varmıdır acaba
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
Yorum