Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Fragrance Du Bois Oud Orange Intense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Fragrance Du Bois Oud Orange Intense

“Oud” özellikle son yıllarda parfümlerde çok popüler olmaya başladı ve hemen hemen her marka “Oud” temalı bir parfüm çıkarttı. Fakat ben ilk defa bu markanın parfümleriyle “Oud”un bu kadar güzel, sıcak, pürüzsüz ve zarif olabileceğine şaşırdım diyebilirim.

Fragrance Du Bois markasının tüm parfüm kompozisyonlarının temeli Aquilaria ağacından elde edilen ve kimi zaman “Likit Altın” olarak da tanımlanan “Oud” notasına dayanıyor. Kısaca “Oud”, markanın ruhu olmuş durumda. Bu değerli reçinenin yasa dışı ticareti, maalesef ağaç türlerinin yok olmasına neden oluyor. Bu sebeple de 2004’ten bu yana, Aquilaria ağacının tüm türleri CITES (Nesli Tehlike Altındaki Türlerin Ticaretine İlişkin Sözleşme) altında korunmakta. Fragrance Du Bois de CITES belgesine sahip ve kendi arazilerinde yetiştirdikleri ağaçlardan elde edilen saf, organik “Oud” yağını parfümlerinde kullanmakta. Böylece kullandıkları “Oud”un sürdürülebilir ve etik bir kaynaktan geldiğini ve kesinlikle saf ve organik olduğunu garanti edebiliyorlar.

“Oud Orange Intense” parfümüne gelecek olursak, denediğim andan itibaren beni etkisi altına alan yumuşacık bir parfüm olduğunu söyleyebilirim. Kafamda “Oud” ile ilgili bütün yargıları değiştiren, yumuşacık, hafif tatlı, kremsi, çekici meyveli bir parfüm.

Hindistan cevizi ve meyvelerin hafif bir tatlılığı ve bourbon vanilyanın saflığı, bazda uzun ömürlü bir misk ve yumuşak bir oudun yoğunluğuyla çok güzel bir şekilde birleşiyor. İpek bir fular yumuşaklığında teninizi saran, sivri köşeleri olmayan pürüzsüz bir koku. Ben kendisini en çok yaza yakıştırdım ve çok soğuk kış günleri hariç her mevsimde kullanılabileceğini düşünüyorum. Kalıcılığı gerçekten muazzam, yayılımı ise kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde “ne çok ne az” diyebilirim. Özellikle “Oud” sevmeyenler önyargılarını kırmak için mutlaka bu markanın parfümlerini denemeli…

Ekli Dosyalar
    Son Düzenleme parfümledans; 31-07-19, 14:41. Tarafından yapıldı.

Aramıza hoşgeldiniz Derya hanım. Kaleminize burnunuza sağlık. Oldukça güzel özetlemişsiniz.

Fragrance Du Bois markası henüz çok yeni sayılabilecek olmasına rağmen yaptığı kaliteli işlerle adından oldukça fazla söz ettiriyor. Hatta bu yıl Tr distribitörlerinden biri markayı getirecekti ama oldukça uçuk olan fiyatı ve markanın bilinirliğinin az olması nedeniyle şimdilik bu işbirliğinden vazgeçmişler. Bende 7-8 parfümünü denedim bu yaz başında beni de oldukça etkiledi çalışmaları. Tam anlamıyla izleyebilmek ve görüşlerimi aktarmak için şu İzmir güneşinin biraz daha soğumasını bekleyeceğim

Yorum

• parfümledans
      parfümledans Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hoşbulduk Eğer elinizde "Oud Vert Intense" ve "Oud Blue Intense" varsa deneyimlemek için yazın bitmesini beklemeyin. İkisi için de tam zamanı diyebilirim. Tüm koleksiyonla ilgili yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Forumumuza hoş geldiniz. Kaleminize sağlık. Son dönemde oldukça dikkat çeken bir marka Fragrance du Bois. Çok güzel ve merak uyandıran bir inceleme olmuş. Devamını bekliyoruz..
    estefanyen

Yorum

• parfümledans
      parfümledans Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hoşbulduk İlk defa bir foruma yazı yazıyorum, henüz ısınma turlarındayım. Fotoğraf eklemeyi bile tam beceremedim sanırım, iki defa yüklenmiş

Hoşgeldiniz Derya Hanım
    Keyifle okuduğumuz yazılarınızı forumumuzda da görmek çok hoş.

Yorum

• parfümledans
      parfümledans Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hoşbulduk Aslında bu forumda okuyucu olarak fazlaca aktiftim, bundan sonra da ufak da olsa bir katkım olsun istedim...

Daha önce hiç ismini duymadığım bir markaydı internete bir yazayım bakalım ne çıkacak dedim ve Jovoy'un sitesinde Avrupa fiyatının vergiler dahil 625 Euro olduğunu görünce sayfayı kapatmam an meselesi oldu

Yorum

Kaleminize sağlık son zamanlarda baya bir araştırdığım marka kendisi Oud Jaune ve Sahraa Oud denemek istediğim parfümler ama 50 ml 450 dolarcık olunca insan bi oturup düşünüyor

Yorum

• parfümledans
        parfümledans Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Doğrusunu söylemek gerekirse koleksiyonu denediğimde yaz mevsiminin de etkisiyle ilk önce Oud Jaune ve Oud Orange arasında kaldım... İkisi de çok hoşuma gitti, aklımda Oud Jaune da kalarak Oud Orange'ı koleksiyonuma kattım. Maalesef fiyatlar yüksek, 15 ml, 50 ml ve 100 ml olarak satış yapıyorlar. Türkiye'de bu fiyatlarla talep olur mu? Orası ciddi soru işareti...

• UmutAras
        UmutAras Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        İşte kur belası devreye girince maalesef fiyatlar çık uçuk hale geliyor hele Altuğ abinin bahsettiği gibi distribütör olayı devreye girince çok farklı boyutlara ulaşabilir

Hoş Geldiniz derya hanım, güzel inceleme için kaleminize ve burnunuza sağlık sizleri burada görmek güzel
      Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

Hoşgeldiniz, kaleminize sağlık!

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Hoşgeldiniz , incelemelerinizi burdada keyifle okumaya devam edicez.

Yorum

İşleniyor...
        X