Her zaman fiyat performans yazınca aklımıza daha ucuz olan designer sınıfında ki parfümler. Peki niche sınıfında olup fiyatıyla, kalitesiyle ve performansıyla sizden tam puan alan markalar hangileri? Tek tek parfüm olarak belirtmiyoruz Marka bütününe bakarak yorum yazalım
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Niche Klasmanında Fiyat Performans Markaları
Çökme
X
-
Benim aklımdaki 3 Marka
Jovoy: Kesinlikle fiyatının çok daha üstünde kalitelere sahip hemen hemen tüm parfümleri. Günümüzde 600-700 TL ye alınabilecek en iyi niche marka
Parfums d'Empire: Ülkemizde ne yazık ki bulunmayan bir marka yurtdışında ise 130 Euro fiyat etiketiyle satılan tam bir niche parfüm. Denediğim tüm parfümleri fiyatlarının hayli üzerinde bir kaliteye sahip.
Histories De Parums: Aynı şekilde kaliteli içerik ve benzersiz yapılarıyla kendi fiyat aralığındakia lınabilecek en iyi parfüm markalarından.
Bonus - L'Artisan. Tüm parfümleri olmasada içlerinde azımsanmayacak miktarda kaliteli ve özgün olarak nitelendirebileceğimiz parfümleri bulundururan fiyat performans markası.
- 4 beğenme
Yorum
-
Perris Monte Carlo fiyat olarak ( extrait versiyonlar hariç )ortalama niş standartlarında geziyor, kalite olarak bi' tık daha iyi olabilir ama benim için gayet iyi (sunum da dahil), performans olarak istenileni fazlasıyla karşılıyor.
3 kokusunu deneyebildim sample'dan. Güçlü bi' şekilde yayılıyorlardı. Şişem olsa bitiremem heralde. Gerçi bitmesin de.
Bunun dışında reformüle olmadan önceki versiyonlarıyla Tom Ford Private Blend diyebilirim.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 4 beğenme
Yorum
Yorum