Sempatik ve samimi markalar için başlık oluşturupta böyle bir başlık açmamak olmaz. Size göre en antipatik, samimiyetsiz ve paragöz markalar hangileri?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Antipatik Ve Paragöz Olan Parfüm Markaları
Çökme
X
-
- 9 beğenme
-
-
Roja Dove,
Puredistance,
Sospiro (Sospirik),
Moresque,
Vertus,
House of Sillage,
Tiziana Terenzi,
Baldi,
House of Oud
Clive Christian
Orlov Paris
aklıma ilk gelenler.. Unuttuklarımı da aklıma geldikçe eklerim. Zaten hemen hepsinin ortak özelliği "kutularının hayvansal oluşu". Gösteriş değil, parfüm satın bize.Son Düzenleme cantona8; 01-08-18, 14:22. Tarafından yapıldı.
- 12 beğenme
Yorum
-
Tiziana Terenzi
Kilian
Sospiro
Roja Dove
Tom Ford
ve tabii ki olmazsa olmaz Montale/Mancera ikilisi. Yılda çıkarttıkları 3981238298 parfümle listenin en tepesindeler.
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Post- Tiziana Terenzi lerin bir kaç tanesi hariç (Laudano Nero), bir çoğu,
- Sospiro
- Kilian ların bir kaç tanesi hariç, bir çoğu,
- Vertus lar
- Clive Chıristian
- Montale lerin hemen hepsi
- Dolce & Gabbana nın özel serileri
- Lalique nin özel serileri
- Miller Harris ler hemen hepsi
Yorum
-
Bu listeye Piere Guillaume'un da eklenmesi gerektiğini düşünüyorum..
Üç ayrı marka ile piyasada,
Parfumerie Generale
Pierre Guillaume
Phaedon Paris
(Hutieme D'art'a ne oldu onu bilmiyorum..... o marka da onundu diye kalmış aklımda)
Işık hızıyla parfüm sürüyor piyasaya
- 2 beğenme
Yorum
-
Arkadaşlar yazılması gereken bütün markaları yazmışlar. Bana kalırsa başı çeken Roja ve Terenzi'nin özellikle pahalı serisi.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Minty View PostBu listeye Piere Guillaume'un da eklenmesi gerektiğini düşünüyorum..
Üç ayrı marka ile piyasada,
Parfumerie Generale
Pierre Guillaume
Phaedon Paris
(Hutieme D'art'a ne oldu onu bilmiyorum..... o marka da onundu diye kalmış aklımda)
Işık hızıyla parfüm sürüyor piyasaya
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum