Orjinal yazı sahibi: emroztrk
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Antipatik Ve Paragöz Olan Parfüm Markaları
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: emroztrk View PostBen Killian diyorum.50 ml parfumlere dunya para veriyorsunuz.Bir ikisi haric ne derinlik var ne kalite kalicilikta vasat.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
-
Tom ford. Sanki çok bir şeysin de private blenddeki parfüm sayısı normal koleksiyondakinden fazla. Chanel, bazı iğrenç parfümleri yok edeceği yerde çok satıyor diye hala listede tutuyor kıyafetleri çantaları da o parayı etmez bence. Gereksiz pahalı. Hermes bir keza çoğu kişi hermes ve Chanel sever ben sevmem. Özel serileri Türkiyede ulaşılabilir olsa daha muhakkak onlardan sevdiğim çıkacak çıkıyor da ama yok işte kibirli geliyorlar çoğu normal serideki kokuları da Tırt! Denemeden konuşmam. Ayrıca terre de hermes eau fraiche, edt, parfum n gerek vardı? Aynı bleu de Chanel edp edt parfum gibi. Tiziana terenziyi genelde seviyorum denediklerim, kokladığım kopyaları seviyordum yani gruptan ayrı düşünüyorum bu konuda. Dior da paragöz midnight poisonu yok etti joyun reklamını görmekten bıktım kokuysa basit paçulili ve tııırt hiç güzel değil. Lancome idole onu döver. Nabeel markası da paragöz olduğu kesin 1 kokusu 1mlsi 300+ dolarmış ne sanıyor kendini ya. Sonradan görme.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: furkan1001 View PostAntipatik değil de paragöz diyecek olursak kesinlikle creed maşallah parfümleri tavan fiyata çıkarıyorlar sürekli anlamsız zamlarla parayı çok seviyorlar. Chanel dior armani de kesinlikle öyle tutan parfümlere bas 10 tane flanker yiyelim ekmeğini sonuna kadar kafasındalar.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum