Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Eskiden sağlamcıydım hayatta kör atışım olmazdı. Şimdi kör atış zevk vermeye başladı. Zevkimin uyuştuğu bikaç forumdaşın olumlu yorumlarını okuyunca hemen kör atış Ama bilgiler artııkça pişmanlığım çok az oldu. Hangi parfümü sevebileceğimi yüksek ihtimalle kestirebiliyorum.
Eskiden oldukça keşifçiydim ne bulduysam aldım, kenarda köşede kalıyor adam gibi deneyimlemek zor bile geliyor.. Artık daha sağlamcıyım diyebilirim. Bir zaman geçtikten yorumlar oturduktan sonra alıyorum, hypelara gelmiyorum kolay kolay.
Maalesef keşifçiyim ben de. Ocağıma incir ağacı dikti keşifçilik. Neyse ki son zamanlarda şişeli keşiften dekantçı keşife devşirdim kendimi de zararı minimalize ettik.
Dekantta keşifçi şişede sağlamcıyım. Dekantta da kriterim olur da kokuyu çok beğenme ihtimalime karşı parfümün ülkemizde ulaşılabilir olması. Yurtdışı splitlerinin neredeyse hiçbirine katılmama sebeplerimden biri bu. Diğeri malumunuz güncel döviz kuru
Yorum