Parfüm alırken veya özellikle splitlere katılırken sizi en fazla cezbeden nedir? Hiç bilmediğiniz yeni kokular mı yoksa daha önceden denediğiniz veya değerlendirilmiş parfümler mi?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Keşifçi misiniz Sağlamcı mı?
Çökme
X
-
Hiç bilmediğim yeni kokular ve denemediğim parfümler yani keşifciyim, Altuğ abi
Her farklı koku böyle beynime sanki farklı bir sinyal yolluyor bir bergamot limon vs farklı bir şekilde kokabiliyor kimi parfümlerde her parfümün bir hikayesi var gibi hepsine yakışan bir masal gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHer Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 1 Beğen
-
Yorum
-
Keşifçiyim hiç bilmediğim bir koku her zaman beni daha fazla heyecanlandırıyor onu koklayıp yorumlamak ve bunu paylaşmak hoşuma gidiyor.
Sağlamcıyım çoğunlukla bildiğim parfümör veya takip ettiğim markaların yeni parfümlerini gözü kapalı alıyorum. Ve tabi birde notaları gözden geçiriyorum.
Sonuç olarak tüm yollar keşifçiye çıkıyor
- 1 Beğen
Yorum
-
Aslında ikisi de . Hem sürpriz yeni kokular denemenin heyecanı hem de yine de bir kontrollü davranma çabası çünkü o kadar çok parfüm var ki.. Keşke onu değil de bunu alsaydım hayıflanması olmuyor da değil.
“İnsan bilmediği cenneti değil,
Bildiği cehennemi yaşamaya meyillidir…”
Ertürk Akşun - ATEŞ,GÜNEŞ VE ADA
Bir de böyle bir şey var ama her birey farklıdır tabi...
- 1 Beğen
Yorum
-
Ben sağlamcıyım Altuğ abi biliyorsun her kokuyu almadan veya splite katılmadan önce sana danışıyorum çünkü kokuyu bilen anlayan biri olmalı
verilen miktarlar küçük miktarlar değil 😊 zamanla keşifci yönümde gelişecek ama keşifçi yönü agır basanlarıda takdir ediyorum risk alabilmekte önemli 😊
- 1 Beğen
Yorum
Yorum