Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sevemediğiniz ama yeniden şans vermeyi düşündüğünüz parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sevemediğiniz ama yeniden şans vermeyi düşündüğünüz parfümler

Size de oluyordur mutlaka. Hakkında çok olumlu şeyler okursunuz ama sizde o etkiyi yaratmaz bazı parfümler. Benim için Laudano Nero,Fan Your Flames, HDP 1740,Peety,Baraonda ilk aklıma gelenler. Asla kötü parfümler olduklarını düşünmüyorum ama beklentimi karşılayamadılar. Ben de tekrar şans vermeyi düşünüyorum bu parfümlere. Ursa’yı ilk başlarda sevmemiştim sonra şişelerin nasıl bittiğini anlayamadım mesela. Sizin var mı biraz şansı hakediyor dediğiniz parfümler ?

Eğer bir parfümü sevmediysem muhtemelen içinde sevmediğim notalardan birisi oluyor ve bu fikrim nadir istisnalar dışında pek değişmiyor.
    Ancak yorumlara bakarak yüksek beklentiyle alıp sonradan hayal kırıklığına uğradığım parfümlerden bahsedersek ikinci bir şans verdiğimde beğendiklerim çok olmuştur. Bu nedenle dekantlarıma mutlaka 2. 3. şansları vermeye çalışıyorum. Tam tersi şekilde ilk denememde bayılıp sonradan çok sıradan olarak değerlendirdiğim örnekler de var.
    Beklentimi karşılayamayan parfümlerin başında Aventus gelir. ADP Colonia Essenza, Chergui, Ambre Sultan, Terre ilk aklıma gelenler.

Yorum

kimse benden apls, kouros, ursa, le male için şans vermemi beklemesin
      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Sevmediklerimi bir süre sonra tekrar deniyorum. Fikrimde değişiklik yaratmış olan Nishane Pachuli Kozha var mesela.

Yorum

Amouage Bracken ve Corsica Furiosa.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Allure homme sport eau extreme... açılışındaki çiğ yumurtaya benzeyen kokusundan ötürü bir türlü ısınamadım acaba bunun sebebi hangi nota ?

Yorum

• Frozenwings
              Frozenwings Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Calone notası olabilir. Genelde sucul, mineralimsi, hafif yosunsu bir hava vermek için kullanılıyor, fakat bazı burunlara yumurta kokusu olarak gelebiliyormuş. Gio Essenza için de benzer yorumlar okumuştum.

Tabi ki de Ursa... Bu kadar fanı olan bir koku bana nasıl bir şey ifae etmez diyerek bir kaç defa şans verdim, ama yine olmadı. Bak aklıma geldi şimdi bugün yine bir deneme yapayım bakalım olacak mı?

Yorum

• Medea
              Medea Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bu sıcakta mı?

Orjinal yazı sahibi: Okan Akgönül
            Allure homme sport eau extreme... açılışındaki çiğ yumurtaya benzeyen kokusundan ötürü bir türlü ısınamadım acaba bunun sebebi hangi nota ?
            5 defa şans verdim bu bayat, bu sahtedir.Ama cok abartilmis bir parfum kokunun yayilimi hic yok kendiniz bile zor hissediyorsunuz.Kalicilik facia orta notalarini begeniyorum sadece.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Gucci İntense Oud en baştadır heralde

Yorum

Amouage overture kesinlikle. Burun yavas yavas gelistikce zor kokulara da tekrar şans verdim. Overture ilk kullandigimda bu ne ya olmustum ama simdi gayet begendigim bir koku.

Yorum

Ursa ya tekrar şans vermeliyim diye düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                  X