Size de oluyordur mutlaka. Hakkında çok olumlu şeyler okursunuz ama sizde o etkiyi yaratmaz bazı parfümler. Benim için Laudano Nero,Fan Your Flames, HDP 1740,Peety,Baraonda ilk aklıma gelenler. Asla kötü parfümler olduklarını düşünmüyorum ama beklentimi karşılayamadılar. Ben de tekrar şans vermeyi düşünüyorum bu parfümlere. Ursa’yı ilk başlarda sevmemiştim sonra şişelerin nasıl bittiğini anlayamadım mesela. Sizin var mı biraz şansı hakediyor dediğiniz parfümler ?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sevemediğiniz ama yeniden şans vermeyi düşündüğünüz parfümler
Çökme
X
-
Eğer bir parfümü sevmediysem muhtemelen içinde sevmediğim notalardan birisi oluyor ve bu fikrim nadir istisnalar dışında pek değişmiyor.
Ancak yorumlara bakarak yüksek beklentiyle alıp sonradan hayal kırıklığına uğradığım parfümlerden bahsedersek ikinci bir şans verdiğimde beğendiklerim çok olmuştur. Bu nedenle dekantlarıma mutlaka 2. 3. şansları vermeye çalışıyorum. Tam tersi şekilde ilk denememde bayılıp sonradan çok sıradan olarak değerlendirdiğim örnekler de var.
Beklentimi karşılayamayan parfümlerin başında Aventus gelir. ADP Colonia Essenza, Chergui, Ambre Sultan, Terre ilk aklıma gelenler.
-
Allure homme sport eau extreme... açılışındaki çiğ yumurtaya benzeyen kokusundan ötürü bir türlü ısınamadım acaba bunun sebebi hangi nota ?
Yorum
-
-
5 defa şans verdim bu bayat, bu sahtedir.Ama cok abartilmis bir parfum kokunun yayilimi hic yok kendiniz bile zor hissediyorsunuz.Kalicilik facia orta notalarini begeniyorum sadece.Orjinal yazı sahibi: Okan AkgönülAllure homme sport eau extreme... açılışındaki çiğ yumurtaya benzeyen kokusundan ötürü bir türlü ısınamadım acaba bunun sebebi hangi nota ?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum