Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

od oud öd aoud herneyse :) en sevdikleriniz hangisi...

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• od oud öd aoud herneyse :) en sevdikleriniz hangisi...

şahsen pek sevemedim bu kokuyu özellikle gülle birleşiminden sonra bende yarattığı başağrısı o yapışkan yağlı hali şahsen sevdiremedi.
    iki tanesi dışında shl 777 generation homme ve mfk oud bu ikisi beni çok etkilemiştir gül yok ya içinde...
    sizin sevdikleriniz ve özellikle yağlı yapışkan olmayan kokular hangisi...
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Hem kullanılabilirliği hemde derinliği açısından Guerlain Songe d'un Bois d'Ete diyorum kendi açımdan. Aslında daha bir çok parfüm var ama tek sıkımlık kurşunum olsa bunu kullanırdım

Yorum

Oud'u giriş olarak Gucci Intense Oud ve YSL Oud Absolu, ikisi de güzel kokular. Edinmedim ama uzaktan beğeniyorum.

Yorum

herkesin hayran olduğu mfk satin mood u denedim o gül bende başağrısı yaptı.
        taurer in insense rose yi denedim bi hata yapıp 3 fıs sıktım 2 kere duş almam gerekti annem oğlum mevlitten mi geliyorsun dedi ayrıca burnumu 2 gün kullanamadım...
        sonuç olarak oud ve gül benim olmazsa olmasınım

Yorum

Mfk Oud. Diğeri de Songe Ete. Yumuşak Royal Oud ile Tf Oud wood

Yorum

Guerlain Songe d'un Bois d'Ete merak ettim iyimi

Yorum

Genel beğeniye uygun olarak Creed Royal Oud. Hardcore öd olarak Perris Monte Carlo Oud Imperial sevdiklerim.
              estefanyen

Yorum

royal oud da öyle yoğun oud gül yok daha tatlı enerjik bir parfüm

Yorum

En kullanılabiliri Yves Rocher Rose Oud.Beginner seviye kullanışlı ve sevilesi oud.
                  Oud sevdiğim bir nota değil, hiç olmadı, parfüm dünyasının burnu yere düşse almayan lordlar kamarası snob üyeleri oud’u muasır burun gelişmişlik kıstası olarak alsa da maalesef benim banal midem hiç snoblaşamayıp hemen tepkiselleşiyor oud duyunca, neyse onlar takılsınlar 5’te sütlü çay içerken oud kokularıyla, ben böyle mes’ud’um. ))
                  https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

oud belki güzel bir nota olabilir gül kullanılmasaydı yanında

Yorum

Guerlain - songe

yumuşak hatlı nemli bir oud kullanımı söz konusu. İz bırakan, tende durdukça alevlenen ateşli kokulardan.
                      --------------------------------
                      Robert piguet - oud

Oud un belki en saf hali diyebiliriz sevdiğim sert, acı bir oud yorumu. Kullandığımda bana hep huzur vermiştir. Kesinlikle genel beğeniye çok uzak

Shay Blue - Oud Alif

Gourmand bir modern oud anlayışı. Bu kokuya burun kıvıran pek çıkmaz diye düşünüyorum. Baygınlık verici bir tatlılık yok, soğuk akşam gezmelerinde yıkar ortalığı, gayet seksi. Bir nevi tahrip kalıbı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: herobabyfb View Post
                        Guerlain - songe

yumuşak hatlı nemli bir oud kullanımı söz konusu. İz bırakan, tende durdukça alevlenen ateşli kokulardan.
                        Robert piguet - oud

Oud un belki en saf hali diyebiliriz sevdiğim sert, acı bir oud yorumu. Kullandığımda bana hep huzur vermiştir. Kesinlikle genel beğeniye çok uzak

Shay Blue - Oud Alif

Gourmand bir modern oud anlayışı. Bu kokuya burun kıvıran pek çıkmaz diye düşünüyorum. Baygınlık verici bir tatlılık yok, soğuk akşam gezmelerinde yıkar ortalığı, gayet seksi. Bir nevi tahrip kalıbı

bu songe yi denemek farz oldu elinde varsa şişelerle birlikte gönderirmisin denemelik kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Herod

bu songe yi denemek farz oldu elinde varsa şişelerle birlikte gönderirmisin denemelik kardeşim
                          Abi maalesef Ömer Ş. ye yolladım

Yorum

eyvallah başka yerden buluruz

Yorum

Çiçeksi Loewe un balcón sobre el Paseo del Prado , Jean Charles Brosseau Ombre Orientale, meyveli Guerlain santal royal,naif yumuşak Trusssardi Amber Oud

Yorum

İşleniyor...
                              X