Ysl oud absolu..nawaf oud kullanilabilir gelenlerden..ursada ki ud da gayet güzel..creed royal oud da aoud olduğunu bile düşünmüyorum çok naif..Guerlain songe beni baya hirpalamisti gereksiz bi nota sade dusununce ama kalıcılık silaj olarak degeelendirseler sıkıntı yok
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
od oud öd aoud herneyse :) en sevdikleriniz hangisi...
Çökme
X
-
Arabian Oud Oud Hindi Muattak, L’artisan Parfumeur Al Oudh ve Xerjoff Al Khatt.
Birincisi yıllanmış bir yağ. Rokfor peyniri, benzin ve duman barındıran karakteri benzersiz bir deneyim sunuyor. Ikincisi gayet gerçekçi bir vücut kokusu. Kimyon, civet ve kuru öd ağacının yine kuru hurmalarla tatlandırılarak ortaya çıkmış gayet doğulu ve gayet çekici bir hatun. Üçüncüsü ise hem buruna, hem damağa ve hem de mideye hitap ediyor: Ahırlar, ağıllar, umumi tuvaletler, köy çayırlarında açılan çukurların dibi ve Yasemin. Soysuz krallara layık bir şölen.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: caliban View Postgeneration 2022 homme bence de hoş bir koku. Oud kullanımı bana hep opus v i hatırlatıyor. Ud diyince benim aklıma black afgano geliyor ama niyeyseİnsanın ruhu kokularıdır...
Yorum
-
Çeşit çeşit oud kokladim baz alınarak üretilen kokuların hepsi aynı kokuyor oud 777 baz kokudur altında deri eşlik eder ama oud temeli var bunun gibi kokular genelde ayni varyasyon değişmez, bide yardımcı sabitleme ve güçlendirme amacıyla kullanılan oudlar var ki bu kokuya lezzet katar . Bu arada tf oud wood iyi bir oud değil bence mükemmel bir sentetik oud diyip çarşı pazarı karistirayim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MeaCulpa View PostÇeşit çeşit oud kokladim baz alınarak üretilen kokuların hepsi aynı kokuyor oud 777 baz kokudur altında deri eşlik eder ama oud temeli var bunun gibi kokular genelde ayni varyasyon değişmez, bide yardımcı sabitleme ve güçlendirme amacıyla kullanılan oudlar var ki bu kokuya lezzet katar . Bu arada tf oud wood iyi bir oud değil bence mükemmel bir sentetik oud diyip çarşı pazarı karistirayim
Yorum
Yorum