Parfümü çok severek aldınız ve belli bir zaman severek kullandınız ama bir zaman sonra artık parfümden bıkmaya başladınız eliniz artık o parfüme gitmiyor ama bir taraftan da şu parfüm bitse de kurtulsam dediğiniz parfümler hangileri?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sonu Gelmeyen Bitse de Kurtulsam Dediğiniz Parfümler?
Çökme
X
-
Bleu de Chanel var böyle sıkıyorum sıkıyorum bitmiyor tabi sadece yazın kullanabiliyorum. Bir de Bentley For Men Intense i çok beğendiğim için yine aynı markadan infinite ve azure yi almıştım denemeden. Infinite yine biraz sıkabiliyorum terre d'hermes andırıyo biraz ama azure sıkamıyorum da rahatsız olmaya başladım nedense... Yazlık kokularla sorunum var sanırım..
- 2 beğenme
Yorum
-
Bi ara Dior Sauvage'ı böyle bitsin diye hunharca kullandım. Övgüleri çok almaya başlayınca kıyamadım şu an son demleri.
- 5 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostParfümü çok severek aldınız ve belli bir zaman severek kullandınız ama bir zaman sonra artık parfümden bıkmaya başladınız eliniz artık o parfüme gitmiyor ama bir taraftanda şu parfüm bitsede kurtulsam dediğiniz parfümler hangileri?
- 4 beğenme
Yorum
-
Ben genelde sıkıldıklarımı kardeşime yada babama veriyorum.Henüz hiç,forumda yada başka yerde satmadım.Kardeşime aklıma gelen hediyelerim;
davidoff brilliant game
clinique happy
ferrari racing red
zegna indonesian oud (bu dekantı,acayip sevdi bunu 75'liğini ortak alalım diyor.Bende bir kerede sen alda ben fıslatayım diyorum ama nerdee)
- 4 beğenme
Yorum
Yorum