Tuscan Leather, Tuscan Leather, Tuscan Leather
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tom Ford ve Muhteşem Üçlüsü
Çökme
X
-
geçenlerde hanım beni çayyolu sosyete pazarına götürdü,Ben sıkılmış bir şekilde tezgahlar arası gezerken tobocco vanile yazısı dikkatimi çekti.Adam t.v'nin doldurmasını yapmış öyle DP gibi cello mello değil haa abi abi tv yapmışlar birebir diyebilirim.Zaten sevmezdim t.v'yi iyice gözümden düştü. Noir de noir çok güzel koku ama bond amber,lyric ve lumiere noir varken noir de noir'e sıra gelmedi bu nedenle hiç sahip olamadım ama çok güzel koku.Denk getirince dekantını alıp kullanıcam. Tuscan leathera gelicek olursak,deri parfümleriyle pek alakam yok bana kirli ve tozlu geliyorlar.Tuscan leatheri bir iki kere denedim ama yanında denediğim parfümler hep tuscan leatherı bastırdı aklımda bile kalmadı kokusu
- 1 Beğen
Yorum
-
Hemen hemen her gün yoğun parfüm kullanan birisi olarak devamlı en az 2-3 kişiden iltifat alırım. Kombin-layer denemeleri yıllardır yaptığım için bu deneye yanıla öğrenilecek bir konu. 2. olarakta her insanın kendine özgü ten kokusu vardır, örnek verilirse köpek yada kedi sizin yüzünüze bakarak tanımaz, koku alma güçleri bizlerden en az 20-30 kat daha fazladır, hangi parfüm kullanırsanız kullanın isterse 24 saat etki eden olsun isterseniz parfümle yıkanın, hemen sizi gördüğünüzde yanınıza gelirler. Ten kokularımızla bütünleşen parfüm herkeste aynı güzellikte durmayabilir, bende iyi durmayanları çok iyi biliyorum. Tom Ford çeşitlerinde gelince; TV (bir tanıdığım öksürük şurubu gibi kokuyor demişti), TL (Sığır derisi gibi koktuğunu söyleyenler var), OL, NdN, TO, OF, PA, ve Vert D'Encens beğendiğimi söyleyebilirim.PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!
Yorum
Yorum