Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tom Ford ve Muhteşem Üçlüsü

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Tuscan Leather, Tuscan Leather, Tuscan Leather

Yorum

Toplam 7 adet Flacon TF Private Blend serilerinden sevdiklerimi indirimlerle stokladım... 1 tane daha var ama acelesi yok.
      PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

Benim sıralamam da şu şekilde olsun : Tuscan Leather > Noir de Noir > Tobacco Vanille

Yorum

Benim için Noir de noir>Tobacco Vanille>Tuscan Leather.

Yorum

Benim üçlüm Tuscan Leather - Plum Japonais - Italian Cypress
            TV ile bir türlü barışamadık, Noir de Noir denemedim.

Yorum

geçenlerde hanım beni çayyolu sosyete pazarına götürdü,Ben sıkılmış bir şekilde tezgahlar arası gezerken tobocco vanile yazısı dikkatimi çekti.Adam t.v'nin doldurmasını yapmış öyle DP gibi cello mello değil haa abi abi tv yapmışlar birebir diyebilirim.Zaten sevmezdim t.v'yi iyice gözümden düştü. Noir de noir çok güzel koku ama bond amber,lyric ve lumiere noir varken noir de noir'e sıra gelmedi bu nedenle hiç sahip olamadım ama çok güzel koku.Denk getirince dekantını alıp kullanıcam. Tuscan leathera gelicek olursak,deri parfümleriyle pek alakam yok bana kirli ve tozlu geliyorlar.Tuscan leatheri bir iki kere denedim ama yanında denediğim parfümler hep tuscan leatherı bastırdı aklımda bile kalmadı kokusu

Yorum

Hemen hemen her gün yoğun parfüm kullanan birisi olarak devamlı en az 2-3 kişiden iltifat alırım. Kombin-layer denemeleri yıllardır yaptığım için bu deneye yanıla öğrenilecek bir konu. 2. olarakta her insanın kendine özgü ten kokusu vardır, örnek verilirse köpek yada kedi sizin yüzünüze bakarak tanımaz, koku alma güçleri bizlerden en az 20-30 kat daha fazladır, hangi parfüm kullanırsanız kullanın isterse 24 saat etki eden olsun isterseniz parfümle yıkanın, hemen sizi gördüğünüzde yanınıza gelirler. Ten kokularımızla bütünleşen parfüm herkeste aynı güzellikte durmayabilir, bende iyi durmayanları çok iyi biliyorum. Tom Ford çeşitlerinde gelince; TV (bir tanıdığım öksürük şurubu gibi kokuyor demişti), TL (Sığır derisi gibi koktuğunu söyleyenler var), OL, NdN, TO, OF, PA, ve Vert D'Encens beğendiğimi söyleyebilirim.
                PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

Tobacco Vanille-Tuscan Leather-Oud Wood şu an bana en keyif verenler

Mandarino di Amalfi ile Tobacco oud'den bahsetmesem olmaz ama😇

Yorum

Noir de noiri çok seviyorum ancak diğer ikisini pek sevemedim

Yorum

Bana kalırsada Oud Wood,Noir De Noir ve F.Fabulous

Yorum

Tobacco Vanille
                        Noir Extreme
                        Tuscan Leather

Yorum

Tobacco Vanille
                          Noır De Noır
                          Noır Extreme

Yorum

Oud wood
                            Ombre leather
                            Noir extreme

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Benim için oldukça başarılı bir seri açıkcası, tobacco oud tobacco vanille oud wood santal blush mandarino di amalfi neroli portofino forte ve benim en sevdiklerimden olan rive d ambre

Yorum

İşleniyor...
                              X