Deriyi baz alan bir çok parfüm var piyasada size göre deriyi en güzel işleyen ve deri referansı olabilecek parfüm hangisi?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Deri Notası Referansı Olur Dediğiniz Parfüm
Çökme
X
-
deneyip beğendiğim bir kaç deri:
mark birley charles street
chanel cuir de russie
lancome cuir
cuir ottoman
puredistance m
adp leather' da güzeldi.. tuscan leather da çok hoş tabi.
denemeyi çok istediklerim
knize ten, cuir beluga, bandit, Parfumerie Generale – Cuir d'Iris,Parfumerie Generale – Cuir venenum, mona di orio cuir, habanita, jules, or black(vintage) ve derby..
deri güzel bir parfüm
ha the merchant of venice craquele denedim bugün o da oldukça güzeldi
- 1 Beğen
Yorum
-
Cok gercekci olarak Xerjoff Homme baya iyi. Ben vial sample'dan kokladiigmda direk deri jeket kokusunu aldigim ilk koku ama ustume surdugumde pek hosuma gitmeyen bir koku
ADP Leather ne kadar Tuscan Leather'a benzetilsede (ben pek benzer bulmuyorum), cok gercekci suede derisini isliyor.
Benim favorim herzaman icin Byredo Accord Oud olmustur deri icin ve aslinda koleksiyondaki en sevdigim parfum 3 yildir. Oud deselerde deri en cok baskin nota ve o gercek araba koltugu derisini cok guzel yansitiyor.
Tuscan Leather'i solemek isterdim ama benim tenimde kül gibi koktugu icin 30 dk sonra, malesef onu belirtemiyorum.
- 3 beğenme
Yorum
-
herkesin deri anlayışı farklı tabi benim en çok sevdiğim yeni alınmış çok kaliteli bir cüzdan gibi kokan yumuşak naif deri kokusu... şu ana kadar kokladıklarım içinde bu efekti en iyi veren özellikle açılışındaki deri patlamasıyla beni benden alan lartisan dzongkha..gayrısını tanımam..ne deri parfümleri denedim yok arkadaş bilen varsa beni uyandırsın hemen bir şişesini alayım..
Yorum
Yorum