Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İmza Parfümünüz Varmı?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Gördüğüm kadarıyla böyle bir konu açılmamış. Herkesin rengi belli olsun bakalım.

Benim imza kokum şuan Van cleef ambre imperial fakat Clive X ide imza kokum olarak kullandığım zamanda oldu, ama fiyatının yüksek olmasından dolayı arka planda kalıyor.
    Bunun yanısıra şu sıradalar imza kokumda bir değişiklik yapmayı dünüyorum. En iyi ihtimalle ormonde jayne montabaco yada xerjoff naxos olabilir.

Malum imza kokusu seçmek zordur, burnun yorulmaması, tene yani tenindeki yağ oranına uyum sağlaması ve iklimde koşulları gibi bir çok unsurdur. Bunun gibi yıllar süren bir arayış ve sabır gerekmektedir.

Yorum

• Lagerfeld
      Lagerfeld Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Böyle bi' konumuz vardır dostlar. Mesajlarınızı taşıdım buradan devam edersiniz. Keyifli forumlar.
      Son Düzenleme Lagerfeld; 24-07-19, 19:44. Tarafından yapıldı.

500+ parfüm denedim hocam hiç imza parfümüm olmadı yook yani genelde, her çiçekden bal alma taraftarıyım

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mmtmtlu1903 View Post
      500+ parfüm denedim hocam hiç imza parfümüm olmadı yook yani genelde, her çiçekden bal alma taraftarıyım

Her çiçekten bal almak iyidir tabiyki ama birini de özel kılmak lazım Top 5 bile yetmiyor bazen sende haklısın..

Yorum

İmza kokum olacaktıda ben niye koku topluyorum emrah hocam şaka bir yana ben bu forumu takip edecek bir parfüm severin imza kokusu oluşturabileceğini düşünmüyorum açıkcası

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ntmm22 View Post
          İmza kokum olacaktıda ben niye koku topluyorum emrah hocam şaka bir yana ben bu forumu takip edecek bir parfüm severin imza kokusu oluşturabileceğini düşünmüyorum açıkcası
          Aslında gayri ihtiyarı parfüm sevdası benim nazarımda mükemmel kokuyu aramak oluyor buda sürekli aç bir şekilde koku canavarı yapıyor insanı. İmza kokusunu bulamamış yani bu parfüm tamam her anlamıyla beni %100 yansıyor dediğimiz bir koku hiç bir zaman olmayacağı için kendimizi kandırıyoruz işte Ben de aynı şekildeyim ama şahsım adına spesifik anlam katmak açısından koku terminolojisi beni tatmin edecek imza kokumu arıyorum. Tam anlamıyla buldum sayılmadığı için sizin tabirinizde koku toplamaya devam ediyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: M-rah

Her çiçekten bal almak iyidir tabiyki ama birini de özel kılmak lazım Top 5 bile yetmiyor bazen sende haklısın..
            Zaten hobinin içine daldıkça en iyi dediginizin bile illaki bir iyisi daha çıkıyor hocam daha sonra bir kokuyla özdeşemiyorsunuz. Ya iyisini arıyorsunuz yada merak ediyorsunız belki kötü oldugunu bile bile merak edip alıyoruz 3 ml 5 ml vs
            Attarlara kadar gidiyorsunuz

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mmtmtlu1903
              Zaten hobinin içine daldıkça en iyi dediginizin bile illaki bir iyisi daha çıkıyor hocam daha sonra bir kokuyla özdeşemiyorsunuz. Ya iyisini arıyorsunuz yada merak ediyorsunız belki kötü oldugunu bile bile merak edip alıyoruz 3 ml 5 ml vs
              Attarlara kadar gidiyorsunuz

Kesinlikle 😎

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Tom Ford White Suede

Yorum

Tek bir parfümü yaz kış kullanmayı çok isterdim ama maalesef pek mümkün görünmüyor. İmza parfümü bu hobiye mensup olan kişilerce pek mümkün değil gibi sanki.

Yorum

İmza parfümüm olsun isterdim. Kendime uygun kokuyu bulamayışım mı başka sebepten mi bilmiyorum ama ilk etapta ne kadar seversem sevryüm her gün kullandığım kokudan bir süre sonra sıkılıyorum.

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                    X