Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüm formunda olmayıp çok beğendiğiniz kokular

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Parfüm formunda olmayıp çok beğendiğiniz kokular

Yani bir ürün sabun olabilir, mum olabilir, güneş kremi, normal krem vs. herhangi bir kokulu şeyin kokusuna bayılmışsınızdır.. Keşke parfümü olsa da alsam bile demişsinizdir bazen, hadi neler varmış görelim..

Benim ilk sırada Dalin geliyor, bebe şampuanının kokusuna bayılıyorum parfümü olsa fas fas sıkarım..

Şarkısını da söyleyesim geldi:

Saçlarım ipekk gibiii,
    Kokum bebek gibii,
    Bütün millet dalincii,
    Var mı dalin gibiii?

Biotherm deo roll-on'un kokusu da çok başarılı bulduğum kokulardan biri, aynı firmanın bir parfümü de var ama onu alıp denemedim aynı mı kokuyor roll-on'la bilmiyorum ama roll-on efsane freş ve hoş kokuyor.
    Son Düzenleme denondj; 12-06-17, 09:03. Tarafından yapıldı. Reason: şarkısını yazdım

Yanmamış benzin..lastik..zeytinyağı sabunu ev yapımı olanından..genelde petrol ve petrol atığı ürünler sanirim

Yorum

Ben de ilk sırada Dalin diyorum.Duru orkide özlü duş jelinin kokusuna bayılıyorum.Hep keşke parfümü olsa demişimdir.Bingo Soft beyaz yumuşatıcı,La Petit Marseillais el kremi..Daha çok var ama ilk aklıma gelenler bunlar.

Yorum

anne kokusu
        ağaç kokusu
        Güneşte kavrulup yanmış asfalt ve
        benzin kokusu.
        Sadece garçons.

Yorum

Clarins'in yüz bakım yağı Huile Orchidée Bleue'nun çok hoş bir kokusu var.

Yorum

Palmolive sarı renkli mangolu bir duş jeli var, kokusuna bayılıyorum.

Yorum

Gazete, benzin ve közlenmiş biber kokusu.

Yorum

Hacı Şakir Pour homme olsa seveni illaki çıkacaktır. Sevenler favlasın

Yorum

Aynısefa çiçeçiğinin kokusuna bayılıyorum. Kullandığım yüz/vücut losyon ve sabunlarım bununla dolu şuan. İçeriğinde bu çiçeğin kullanıldığı bi' parfüm var mı bilmiyorum. Mod değiştiren bi' esansı var. Cıvıl cıvıl.
                  - Stop the car...
                  - What ?!
                  - Stop the fuckin' car!

Yorum

Nasıl unuturum,Dove Silk Glow sabun..Kokusuna bayılıyorum😊

Yorum

Klasik nivea crem lacivert teneke kutulu olan ... artık bu kokuda deodorantları var ama yinede kremin kokusunu tam veremiyor...
                      Ben de yine Dalin diyorum ve Nivea bayb şampuan ve Johnson bayb bedtime (mor renkli seri) kokusu muhteşem. Yumoş hanımeli yumuşatıcı , aslında pek çok yumuşatıcı var hepsini yazmayım şimdi

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Kimse yazmamış, sönmüş kibrit kokusu.

Yorum

• denondj
                          denondj Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Aaa bayılırım, muhteşem kokar.. Gözümüzden kaçmış..

Türk kahvesi, anasonlu nargile, Toscanello grappa. Bonus olarak sevgili kokusu.

Yorum

Yağmur sonrası toprak kokusu, yeni açılmış kitap kokusu... Aklıma geldikçe ekleyeceğim.

Yorum

• olfactorynerve
                            olfactorynerve Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            yazdığınızı görmemiştim

• Lagerfeld
                            Lagerfeld Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Paper Works - Geza Schoen

"Yeni açılmış kitap kokusu" olarak araştırabilirsin.

herkesin mutlak aklından geçmiştir, yağmur sonrası toprakla birlikte gelen o koku, birileri parfüme çevirse de koklasak doya doya : ))

Yorum

• denondj
                            denondj Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            miller harris - la pluie'nin hikayesinde bunu yakalamaya çalıştığını ifade ediyordu yanlış hatırlamıyorsam, güzel bir parfüm olmasına karşın pek anımsatmıyor o temiz toprak kokusunu.
                        İşleniyor...
                        X