Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
81 doğumluyum Hatice Hanım, bizim dönemler iyi hatırlayacaktır bu kokuları..
Geceleri tavana vuran alev dansını seyrederek uyumak bana da çok huzur veren anılarımdan biridir, ne güzel günler..
Bu arada unuttuğum başka kokular :
-Oje kokusu
-Deniz kokusu
- Şu Creightons duş jellerinin kokusu, Gratislerde satılıyor ve özellikle indirim dönemlerinde çok çok ucuz oluyor, pek kimsenin bildiği duş jellerinden değil, özellikle Vanilla&Macadamia'dan kaç şişe bitirdim bilmiyorum, bulamadım ona benzeyen bir parfüm, deneyen varsa bir fikir verse ne güzel olur..
Bendekiler bunlar :
Bende 79 luyum Şebnem hanım bu duş jellerini bende her gratise gidişte kokluyorum ama hiç alıp kullanmadım ...hemen alıp kullanacağım sizin tavsiye ettiğinizi
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Incir Ağacı, kekikli kokoreç, Toscanello, bilimum makyaj, süt ve her türlü süt şeysi, zeytinyağına atılan sarımsak, köy, Antandros, rakı-balık, tuz, bazen ter, kısa bir süre sonra geceleri tüylerini açacak olan narkotik Ipek Ağacı, yeşil Arko yağlı krem, kostik sabun, attarlar, sararmış yapraklar, şimdilerde özellikle yağmur sonrası şov yapan pispis otları ve kedi kürkü.
Tom Ford yüz temizleme jelinin kokusunu çok seviyorum.
Tarif etmek gerekirse kuru,odunsu, yer yer yıllardır açılmayan ahşap tavan arası gibi kokan bir kokusu var.Parfüm olarak Tom Ford London'ı aklıma getirir gibi oluyor.
2015'ten beri piyasada ama Türkiye'de hiçbir yerde göremedim tabi. Almanya'dan falan rahat bulunabiliyor, bi' giden olursa o kremin kokusunun parfümüne sahip olabilirsin.
yakn zamanda denedim (yurtdışında bir Rossman markette), kremlerinin kokusuna çok benzer tekdüze bir koku gibi geldi.
Yorum