Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

N11 de Parfüm Alıpta Sorun Yaşamadığınız Dükkanlar - Satıcılar

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Biraz sert bitirmişim kusura bakmayın. Bu konudaki öneriler ve ve tecrübelerin birikimi bence kullanıcılar için çok değerli ve önemli. Neticede ben de aslında öneriye ihtiyacım olduğu ve önceki tecrübeleri merak ettiğim için bu başlığı buldum okudum. Yalnız işte dünyada herşeyin taklidini o kadar güzel yapıyorlar ki, ve nice güvenilir dediğimiz satıcılar bile, 3 tane orjinal satıyorsa içine 3 tane de sahte koyabiliyor. Belli bir güveni yerleştirdikten sonra bu aşamaya geçenler var. İkinci el sitelerinde niche parfümlerin boş şişelerini bu amaçla toplayanlar var. Designer parfüm evlerinin kendilerinin bile dünyanın farklı bölgelerine gönderdikleri ürün içeriklerinde ayrım yaptıkları söyleniyor, bu durumda burnunuza güvenmek bile sallantıda yani ) işimiz zor

Yorum

• connoisseur
      connoisseur Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Simdiye kadar yaptiginiz yorumlarda katildigim tek nokta bos orjinal designer/niche parfum siselerinin satilmasi hususu. Bundan ben de cok rahatsizim ve kesinlikle bir sekilde engellenmesi gerektigini dusunuyorum.

• Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Sahtekarlık ithalat, tedarikçi firma ya da son satıcı zincirinin herhangi bir halkasında yapılabiliyor ve aklımıza gelmeyecek yöntemler bulunabiliyordur diye düşünüyorum. O nedenle internetten alışveriş yaparken tedirginlik yaşıyorum. Yakın zamanda artık piyasada bulunmayan bir parfümü internet mağazasından çok muntazam bir şekilde satın almıştım. Ancak aynı mağazada başka bir parfümü 7 yıl önceki şişesi ile bulduğumda (görsel ile şişenin aynı olduğunu da teyit etmiştim) stok adedinin fazlalığı beni şüpheye düşürmüştü. Güvenilir olarak zikredilen başka bir siteden aldığım parfümse çok özensiz ve yanlış bir biçimde jelatinlenmiş olarak gelmişti. O nedenle satıcı ile ilgili olumlu görüşte olsam bile hata payı bırakıyorum. İyi niyetli bir satıcı bilmeden sahtekarlığın son halkası da olabilir... Hepimize iyi şanslar ve mutlu alışverişler diliyorum.
      Son Düzenleme Rayiha; 04-01-18, 21:45. Tarafından yapıldı.

Bu başlık, kullanıcıların somut deneyimlerine dayanan bilgilerini paylaşmaları için. Henüz herhangi bir somut deneyim yaşamayanların hepimizce malum evhamlarını dile getirmesi için değil. Başlığı gereksiz yere meşgul ediyorsunuz. Somut bir deneyiminiz olduğunda mağaza ismi vererek paylaşırsınız. Evhamlarınız nedeniyle bu tür bir alışverişi tamamen riskli buluyorsanız risksiz gördüğünüz bir yöntemle alışverişinizi gerçekleştirirsiniz.

Yorum

• ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Polemiğin nerede başladığını, nasıl paradoksa dönüştüğünü, konu başlığı altında nasıl çarpık bir hale geldiğini ve gizli ukalalığı son derece iyi tespit ve analiz eden ayrıca sonuçta ne yapılması gerektiğini ve akılcı olanın ne olduğunu "layık olunan" üslupla! öğütleyen, okuduğumda beni rahatlatan bu yorumunuz için size teşekkür etmek istiyorum Mete Hocam.

• Medea
      Medea Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Durumu çok net özetlemişsiniz. Başlığa bak, konunun geldiği noktaya bak! Sanki "internetten alışverişin barındırdığı riskler" başlığı altındayız. Üstelik admin de katılmış başlığı sabote eden bu sohbete. İlle bu konuyu konuşmak istiyorsanız buna yönelik bir başlık açıp orada konuşun.

Bayer kozmetik tavsiye edilmiş ama olumsuz yorumlarda gerçekten çok. Almak istediğim üründe n11 sitesinde gayet uygun fiyatta görünüyor,

Yorum

n11 üzerinden almadım ama uzay kozmetikte sorun yaşamadım, keza nokta parfümeriyle de birkaç deneyimim oldu.. parischeri ile de güzel bir acqua di parma alışverişi yaptım.. madem yerdiğim n11 dükkanları oldu bi de iyileri sayalım

Yorum

UzayExclusive
        Dibibu
        Mislife

Yorum

N11'den alışveriş yapmıyorum, gerekmediği halde kimlik numarasını zorunlu tutukları için. Diğer iki pazaryerini kullanıyorum. Mağazayı seçerken benim için en önemli kriter, sanal dükkan sahiplerinin ulaşabileceğim gerçek mağaza veya depo adresleriyle telefonları olan firmalar olmaları.

Yorum

Beyler n11 den dibidu dan parfum aldim, yanlis gonderdiler, simdi de kazik atma pesindeler, ayni parfumu bayer de buldum ama sikayet var da orjinal gondermemizler diye sogudum, yukko da kendi sitesinde satiyor. yukko nasildir.ilk defa alis veris yapacam bu saticilardan. hepsinden batch kode istiyorum. baska ne yapmam lazim.

Yorum

Bayer kozmetikten onlarca alışverişim oldu hatta bizzat yerlerine gidip tanışmışlığım da var.Hiçbir sıkıntı yaşamadığım gibi gönül rahatlığıyla alışveriş yaptığım üç beş dükkandan biridir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemm View Post
                Beyler n11 den dibidu dan parfum aldim, yanlis gonderdiler, simdi de kazik atma pesindeler, ayni parfumu bayer de buldum ama sikayet var da orjinal gondermemizler diye sogudum, yukko da kendi sitesinde satiyor. yukko nasildir.ilk defa alis veris yapacam bu saticilardan. hepsinden batch kode istiyorum. baska ne yapmam lazim.
                Yukko da n11 ve hepsiburada gibi aracı satış sitesidir. Ortak dükkanlardan alım yapıyorlar.

Yorum

Tuna Parfümeri
                  Big parfüm

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Reklam içerikli yorumunuz silinmiştir...

Yorum

.... dışında birşey yazmamanızda etik değil hocam

Yorum

Reklam içerikli yorumunuz silinmiştir...

Yorum

İlk gününüzde 6 mesajda 5 kez .... övmeyi başararak bizden 3 ml Axe Africa kazandınız. Ödülünüzü almak için lütfen yönetimle iletişime geçin.

Yorum

İyi yaptınız forumada hoşgeldiniz hocam, ama biz ilk iş bu sayfada yazılana güvenmiyoruz, önce kişilere güveniyoruz sonra yazdıklarına bakıyoruz. Siz forumu inceleyin kendinizi tanıtın alın verin yorum yapın sonra .....yada diğerleriyle yaşadığınız deneyimi anlatın biz de ‘feyz’ alalım

Yorum

İşleniyor...
                            X