Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

N11 de Parfüm Alıpta Sorun Yaşamadığınız Dükkanlar - Satıcılar

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• N11 de Parfüm Alıpta Sorun Yaşamadığınız Dükkanlar - Satıcılar

Bir çok arkadaşımıza yardımcı olacağını düşündüğüm bu başlık altında referans olabileceğimiz parfüm satan yerleri yazabiliriz. Bu zamana kadar herkes bir çok yerden parfüm almışlığı vardır. Sizinde parfüm alacağınız zaman tercih ettiğiniz ve alışverişinizden memnun kaldığınız orjinal ürün satan yerleri bu başlık altında yazabiliriz.

Ben hemen bir kaç tane gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceiğiniz yerleri yazayım

UzayExclusive
    Dibibu
    Tuna Parfümeri
    Mislife
    MyParfümeri

Yorum

Uzayexclusive
      Tuna Parfumeri
      Bayer Kozmetik
      Dilay Kozmetik
      Misliva

Yorum

Dibibu
        Uzay Exclusive
        Tuna Parfümeri
        Bayer Kozmetik
        Mislife
        Misliva
        Shock Kozmetik
        Cosmocenter
        Altuğ

Yorum

MyParfümeri
          Missliva
          Tuna Parfümeri
          Bayer Kozmetik

Yorum

Tuna Parfümeri
            Bayer Kozmetik
            Uzay Exclusive

Yorum

ragıp abinin listedekiler güvenilir işte.

Yorum

Parischeri
                Yıldız Parfümeri
                Tuna Parfümeri
                Bayer Kozmetik
                Uzay Exclusive
                Dilay Kozmetik

Yorum

Bayer kozmetik orijinal mi satıyor gerçekten? Çok olumsuz yorum vardı.

Yorum

• matrai
                    matrai Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Ben dahil hemen hemen bütün arkadaşlar yazdığına göre güvenilir

N11 değil ama hızlıal.com dan üç dört parfüm aldım ve orijinaldi hepsi.

Yorum

Burada sayılanlardan başka kozmetik mağazası yok zaten n11'de

Yorum

Öncelikle herkese merhaba, foruma henüz üye oldum. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Zegna intenso 50 ml parfümün fiyatı Hepsiburada Tuna Parfümeri'de 79,20 tl şu an için. Fiyat çok çok uygun. Tuna parfümeri hakkında herkes olumlu yorum yapmış orjinalliği konusunda bir endişem yok fakat merak ettiğim şey bu parfüm Sevil'de 265 tl ve onun haricinde birçok yerde 200 tl'nin üzerinde satılıyor. Arada fark değil uçurum var resmen. Tuna parfümeri nasıl bu kadar uygun fiyata satabiliyor aklım almıyor. Çok yüksek bir meblağ değil belki ama ben parasında değilim zaten. Neden bu kadar ucuz onu merak ediyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maxi_lopez View Post
                        Öncelikle herkese merhaba, foruma henüz üye oldum. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Zegna intenso 50 ml parfümün fiyatı Hepsiburada Tuna Parfümeri'de 79,20 tl şu an için. Fiyat çok çok uygun. Tuna parfümeri hakkında herkes olumlu yorum yapmış orjinalliği konusunda bir endişem yok fakat merak ettiğim şey bu parfüm Sevil'de 265 tl ve onun haricinde birçok yerde 200 tl'nin üzerinde satılıyor. Arada fark değil uçurum var resmen. Tuna parfümeri nasıl bu kadar uygun fiyata satabiliyor aklım almıyor. Çok yüksek bir meblağ değil belki ama ben parasında değilim zaten. Neden bu kadar ucuz onu merak ediyorum.
                        Tuna parfüm uyguna satmıyor; sevil, tekin acar gibi mağazalar fahiş fiyatlara satıyor. Normalde olması gereken fiyatlar internet mağazalarında görülen fiyatlardır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: promesta View Post

Tuna parfüm uyguna satmıyor; sevil, tekin acar gibi mağazalar fahiş fiyatlara satıyor. Normalde olması gereken fiyatlar internet mağazalarında görülen fiyatlardır.
                          Cevabınız için teşekkürler. Bu mağazalar çok yüksek fiyatlara satıyor haklısınız ama internette de baktığım zaman güvenilir diye tabir edebileceğimiz yani burada ismi geçen firmalar 200 lira civarına satıyor bu parfümü. 200 lira nere, 80 lira nere... Haksız mıyım?

Yorum

Merhaba öncelikle foruma hoş geldiniz. Diğer sitelerde 100 ml 200-250 tl arası Tuna Parfumeride ekstra %20 indirim olduğundan 80 tl geliyor. Güvenilir bir satıcıdır ancak stok güncelmesi pek yapmayan firma ürün stoklarında dahi olmaya bilir.

Orjinal yazı sahibi: maxi_lopez View Post

Cevabınız için teşekkürler. Bu mağazalar çok yüksek fiyatlara satıyor haklısınız ama internette de baktığım zaman güvenilir diye tabir edebileceğimiz yani burada ismi geçen firmalar 200 lira civarına satıyor bu parfümü. 200 lira nere, 80 lira nere... Haksız mıyım?

Yorum

İşleniyor...
                            X