Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüme Harcadığınız Para?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Orjinal yazı sahibi: yanqoue View Post
    Vay be, bu işe bir süre ara vermem gerektiğini anladım.
    Anlaşılan sonu yok bu işin.
    Şunu yazdıktan sonra bir 5 bin TL daha harcadım herhalde.
    Yenileri denemeyi bıraktım çok şükür.
    Şimdi de uygun fiyata bulunca yedekleme hastalığı başladı.

Yorum

3 ay oldu bu hobiye başlayalı sanırım 50-55 bin harcamışımdır. Son 20 gündür kontrol etmeye çalışıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

15-20 bin felan vardır heralde iyi para,
        burda bazı arkadaşlarım abilerim daire para döktükleride doğru ama parfüm hobisi ilginç birşey böyle tüm kokuları koklamak istiyorsunuz deliye bağlanıyorsunuz resmen her kokunun her çiceğin, her agacın tadını kokusunu öğrenmek istiyorsunuz bir parfüm yaratmak çok büyük bir sanattır nasıl bir ressama saygı duyuluyorsa parfümörlere, kimyagerlere saygı duyulmalıdır, kimin aklına gelir ki vanilyayı, bergamotla, sedirle, yaseminle, gülle, yosunla, deniz suyuyla, karıştırıp muhteşemler çıkarmak bu muhteşem bir icattır.

Verdigim paralardan asla pişman degilim sanat herşeyi hakeder görüşüm budue saygılarımla 😊🙏🏾🙏🏼
        Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

Bu konunun kapatılmasını talep ediyorum. Düşünmek istemiyorum.

Yorum

Hobi olayı başka bi' şey zaten. Ne olduğu önemli değil, ilgi duymuşsan ve delirme çizgisini geçmişsen çıkan para ha çereze gitmiş ha hobine.

Bi' daire parasını kol düğmelerine yatıranlar var.
            - Stop the car...
            - What ?!
            - Stop the fuckin' car!

Yorum

Ben bu sayfayı 20-25 parçalık koleksiyonuma (yarısı kadar da evlatlık vermişliğim var) şaşıranlara bir okutayım

Yorum

‘ Bir insan oyalanmaktan hoşlanıyorsa zamanını boşa harcamıyordur ‘ gibisinden bir söz vardı. Başkasına boş ya da pahalı gelen iş; o işi yapana zevk veriyorsa konu kapanmıştır.

Yorum

İşleniyor...
                X