Bu parfüm sevdasına başladığınızdan beri bu zamana kadar ne kadar para harcadınız?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüme Harcadığınız Para?
Çökme
X
-
100 bin +/- 20 bin civarıdır tahminim..Şu an baya 240 şişeye falan düştüm ama..Birkaç aydır cidd derecede kendimi kontrol ediyorum. Diğer türlü insan dolabı açınca sabahları bunalıma giriyor. 300 + şişedeyken sabahları 10 dk düşünüyordum dolap karşısında. Bir 100-150 arasına düşsem çok iyi de üşeniyorum o_OSon Düzenleme Umut Kurtoğlu; 25-04-17, 17:25. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu100 bin +/- 20 bin civarıdır tahminim..Şu an baya 240 şişeye falan düştüm ama..Birkaç aydır cidd derecede kendimi kontrol ediyorum. Diğer türlü insan dolabı açınca sabahları bunalıma giriyor. 300 + şişedeyken sabahları 10 dk düşünüyordum dolap karşısında. Bir 100-150 arasına düşsem çok iyi de üşeniyorum o_O
Yorum
-
300.000 TL harcamak mantıksız geliyor 150 bine 2 daire alıp onları kiraya verip gelen her ay 2 bin lira kira ile parfüm almak daha iyi bir seçenek olabilirdi ama seçenek şimdi ben 15 binlik harcamam yerine motor alıp gezebilirdim ama yapmadım çünkü hastayım hepsi benim olsun istiyorum en çok ursa kocaman ursa
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MeaCulpa View Post300.000 TL harcamak mantıksız geliyor 150 bine 2 daire alıp onları kiraya verip gelen her ay 2 bin lira kira ile parfüm almak daha iyi bir seçenek olabilirdi ama seçenek şimdi ben 15 binlik harcamam yerine motor alıp gezebilirdim ama yapmadım çünkü hastayım hepsi benim olsun istiyorum en çok ursa kocaman ursa
- 7 beğenme
Yorum
-
Şişeli ve dekantlar ile toplam 10.000 Tl harcama yaptım. Döviz düşene kadar para biriktirip yatırım yapmayı, daha sonra oradan geleni parfüme ayırmayı düşünüyorum. Parfüme verdiğim paraya acıdığımdan değil. Artık parfüm almıyoruz. Dolar ve Euro alıyoruz maalesef. 5 katı para vererek.
Yorum
Yorum