Bu parfüm sevdasına başladığınızdan beri bu zamana kadar ne kadar para harcadınız?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüme Harcadığınız Para?
Çökme
X
-
100 bin +/- 20 bin civarıdır tahminim..Şu an baya 240 şişeye falan düştüm ama..Birkaç aydır cidd derecede kendimi kontrol ediyorum. Diğer türlü insan dolabı açınca sabahları bunalıma giriyor. 300 + şişedeyken sabahları 10 dk düşünüyordum dolap karşısında. Bir 100-150 arasına düşsem çok iyi de üşeniyorum o_OSon Düzenleme Umut Kurtoğlu; 25-04-17, 17:25. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
- 2 beğenme
Yorum
-
Ben de bı 10dk dusunuyorum, obsesıf oldgumu dusunuyorumOrjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu100 bin +/- 20 bin civarıdır tahminim..Şu an baya 240 şişeye falan düştüm ama..Birkaç aydır cidd derecede kendimi kontrol ediyorum. Diğer türlü insan dolabı açınca sabahları bunalıma giriyor. 300 + şişedeyken sabahları 10 dk düşünüyordum dolap karşısında. Bir 100-150 arasına düşsem çok iyi de üşeniyorum o_O
Yorum
-
300.000 TL harcamak mantıksız geliyor 150 bine 2 daire alıp onları kiraya verip gelen her ay 2 bin lira kira ile parfüm almak daha iyi bir seçenek olabilirdi ama seçenek şimdi ben 15 binlik harcamam yerine motor alıp gezebilirdim ama yapmadım çünkü hastayım hepsi benim olsun istiyorum en çok ursa kocaman ursa
- 4 beğenme
Yorum
-
Son derece haklısın. Harcadığım rakam şu anki şartlara göre uçuk bir rakam. Ama pişmanmıyım kesinlikle hayır. Ben sadece güzel kokayım veya illa şişeli alayımda koleksiyonumla gösteriş yapayım diye almadım. Merak ettiğim denemek istediğim parfümleri imkanım el verdikçe aldım denedim ve denemeye de devam ediyorum. Çünkü güzel veya kötü olsun her parfüm bana bir tecrübe katıyor. Kendimi geliştiriyorum. En nihayetinde zaten pahalı Ve sonu olmayan bir hobi bende bunu bilerek bu hobiye girdim. 3 yıldır parfüm konusunda bildiklerimi ve tecrübelerim bu hobiye gönül vermiş olan kişilerle paylaşmaya forum üzerinden paylaşmaya başladım. Bu süre zarfında bir çok kişinin bu hobisini en üst seviyelere çıkarmasına yardımcı oldum. 300 bin liraya 2 tane değilde belki 1 tane baş sokulabilecek bir ev alabilirdim (İzmir'de ortalama 500 600 bin civarı) ama bu hobi sayesinde tanıştığım bir çok insanı tanıyamazdım.Orjinal yazı sahibi: MeaCulpa View Post300.000 TL harcamak mantıksız geliyor 150 bine 2 daire alıp onları kiraya verip gelen her ay 2 bin lira kira ile parfüm almak daha iyi bir seçenek olabilirdi ama seçenek şimdi ben 15 binlik harcamam yerine motor alıp gezebilirdim ama yapmadım çünkü hastayım hepsi benim olsun istiyorum en çok ursa kocaman ursa
- 7 beğenme
Yorum
-
Şişeli ve dekantlar ile toplam 10.000 Tl harcama yaptım. Döviz düşene kadar para biriktirip yatırım yapmayı, daha sonra oradan geleni parfüme ayırmayı düşünüyorum. Parfüme verdiğim paraya acıdığımdan değil. Artık parfüm almıyoruz. Dolar ve Euro alıyoruz maalesef. 5 katı para vererek.
Yorum
devede kulak tabi
Yorum