Arkadaşlar eski forumdan da tanıdığımız Amerika da yaşayan Burak arkadaşımızın youtube kanalını belki bilmeyenler vardır. Linkini buraya ekliyorum. Oldukça güzel incelemeleri var ve çoğunlukla herkesin anlayabileceği tarz ile anlatıyor yorumlarını. Bir çok ta bilgilendirme yapıyor. Uzun zamandır bakmıyordum baya bir genişletmiş videoları Kendisine başarılar diliyoruz.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Burak Temiz - Youtube Kanalı
Çökme
X
-
Etiketler: Yok
- 10 beğenme
-
ben de uzun zamandır takip ediyorum kendisini. son zamanlarda bir kaç kişi haddini aşarak kendisinin şahsi instagram hesabından kız arkadaşına ulaşmış, bazı sıkıntılar yaşadı, çok sinirli bir uyarı videosu çekmişti. neyse ki olayları arkasında bırakarak video yapmaya devam ediyor. severek izliyoruz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Clapton View Postben de uzun zamandır takip ediyorum kendisini. son zamanlarda bir kaç kişi haddini aşarak kendisinin şahsi instagram hesabından kız arkadaşına ulaşmış, bazı sıkıntılar yaşadı, çok sinirli bir uyarı videosu çekmişti. neyse ki olayları arkasında bırakarak video yapmaya devam ediyor. severek izliyoruz
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Clapton View Postben de uzun zamandır takip ediyorum kendisini. son zamanlarda bir kaç kişi haddini aşarak kendisinin şahsi instagram hesabından kız arkadaşına ulaşmış, bazı sıkıntılar yaşadı, çok sinirli bir uyarı videosu çekmişti. neyse ki olayları arkasında bırakarak video yapmaya devam ediyor. severek izliyoruz
- 2 beğenme
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostParfumYorumlari Burak hocam yeni videolar ne zaman geliyor?
Ve herkezede cok tesekkurler, yeni farkettim bu konunun acildigini
- 2 beğenme
Yorum
Yorum