Arkafaşlarımız tarafından yazılan parfüm yorumları olumlu veya olumsuz şekilde hepimizi etkilemekte. Bazen bu öyle bir boyuta geliyor ki hiç aklımızda olmayan parfümü bile aldırtabiliyor. Yorumların sizin üzerinizde ki etkileri neler oluyor?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm yorumlarının etkisi
Çökme
X
-
Yorumların çok büyük etkisi var bir kaç kişi KOUROS için ahır benzetmesi gibi şeyler yazmış bu da diğer arkadaşlarda ön yargı oluşturmakta bana göre hiç alakası yok çevremden de hiç öyle tepkiler almadım bırak ahır vs gibi kokmayı çoğu zaman sabunsu temiz kokusu var.
- 2 beğenme
Yorum
-
Özellikle bahsedilen parfümün kokusunu hiç bilmiyorsanız kullanıcı yorumları belirleyici en önemli kriter oluyor.Bu aşamadan sonra o koku ile ilgili değişik platformlardan kullanıcı yorumları arıyorsunuz.Aralarında bağ kurmaya çalışıyor,tutarlılık varsa da daha bir ilginizi çeker hale geliyor.Kokuyu yorumlayan kişinin anlatım şekli,detaylardaki hassasiyeti,notalar arası geçişleri anlaşılabilir dille akıcı bir şekilde yorumlaması da ekstradan cazibeyi artırıyor.
Şu ana kadar merak ettiğim ve koklama şansımın olmayacağı kokuları ancak kullananların yorumlayabildikleri kadar anlamlandırabiliyorum bu da cazibesini artırıyor.Olur da bir yerlerde denk gelirsemde koklarken okuduğum yorumlar aklıma geliyor,hissettirdiklerini karşılaştırabiliyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
Bendede yorumların etkisi oluyor kör alış bile yapabiliyorum
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Erdem View PostÖzellikle bahsedilen parfümün kokusunu hiç bilmiyorsanız kullanıcı yorumları belirleyici en önemli kriter oluyor.Bu aşamadan sonra o koku ile ilgili değişik platformlardan kullanıcı yorumları arıyorsunuz.Aralarında bağ kurmaya çalışıyor,tutarlılık varsa da daha bir ilginizi çeker hale geliyor.Kokuyu yorumlayan kişinin anlatım şekli,detaylardaki hassasiyeti,notalar arası geçişleri anlaşılabilir dille akıcı bir şekilde yorumlaması da ekstradan cazibeyi artırıyor.
Şu ana kadar merak ettiğim ve koklama şansımın olmayacağı kokuları ancak kullananların yorumlayabildikleri kadar anlamlandırabiliyorum bu da cazibesini artırıyor.Olur da bir yerlerde denk gelirsemde koklarken okuduğum yorumlar aklıma geliyor,hissettirdiklerini karşılaştırabiliyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mm.olcayto View Post
Erdem Abi genelde de hayalimizde ki gibi olmuyor değil mi Mucize genelde ilk kutuyu açıp ilk fısa kadar oluyor.
Bu muymuş diyebiliyorsun.Bu durumu ben genelde niş parfümlerde yaşıyorum.Çok abartıldıklarını,çoğunun designer kokulardan pek te farklı olmadıklarını düşünüyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
Bildiğim, kullandığım parfümlerdeki yorumlar farklı bakış açıları nedir diye görmek açısından iyi oluyor. Bazen kullandığım bir parfüme ben de okuduğum yorumdaki o farklı açıdan bakmaya çalışabiliyorum. Bilmediklerimle ilgili olarak yapılmış olumlu-olumsuz yorumlardansa fazla etkilenmeyip sadece bana çok hitap eden bir iki noktaya değinilmişse, o parfümü kafamda denenecekler arasına not edebiliyorum. Parfüm kullanma alışkanlıklarını, daha doğrusu parfüme yaklaşımını bilmediğim kişilerin yorumları genelde bana bir şey ifade etmiyor.
Yorum
Yorum