Arada bakıyordum bunlar yeni düşmüş sanırım. O sonuncu da bana gelsin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm İndirim ve Fırsatlar
Çökme
X
-
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: hlttmz View Post
Yorum
-
Yorum
-
-
Brandroom’da ekstra indirim kodu olarak brd10 deneyin, belki işinize yarar.
Bir de hopi kampanyaları oluyor Beymen’de vs, onlara da göz atın.
- 3 beğenme
Yorum
-
Penhaligon’s Amarenthine 100 ml 296₺, ben almamak için zor tutuyorum kendimi. Alın şunu.
https://www.fragrantica.com/perfume/...hine-6802.html
- 1 Beğen
Yorum
-
Beymen'de parfumlerde %20 indirim baslamis, eskiden biz indirim kodunu girerdik, simdi bizi ugrastirmadan onlar otomatik olarak indirimleri uygulamislar. Tesekkurler Beymen!
Ve gercekten inanilmaz; indirim Frederic Malle'da bile gecerli
- 1 Beğen
Yorum
-
Satislarin dusuklugundan akillari baslarina gelmis olmali ama isi bilenler ve arastirmaci forum uyeleri icin fiyatlar hala yuksek
-
Tam onu diyecektim. Fırsatı çok iyi kullanmışlar zamanında ve Yüzde 20 kur artışının olduğu zamanda bile yüzde 40tan fazla zam yapmışlardı. Dövizle maaş ödüyorlar ya sonuçta :P Neyse orası benim ilgi alanıma girmiyor da.. Nasıl bindirim yapılmış ki, yüzde 20 indirim bile bir şey ifade etmiyor. 1900 liraya Frederic Malle neymiş. Bu ülkede 1900 lira ve altında maaş ile çalışan milyonlarca insan var ve geriye kalan potansiyel müşterilerin bile ancak ve ancak yüzde 0,bilmem kaçına hitap ediyor artık fiyatlar. Zengin vatandaşlar, araplar, turistler vsvs. Kocaman bir hayırlısı diyorum
-
Avrupa’da 200 EU civarlarında gezen Amouage’ları 2500 liradan şatışa koyup sonra yüzde 20 indirim yapılıyor. Dünyada en pahalı niş parfüm Türkiye’de herhalde. Online alışveriş yapılabilen platformlardaki küçük ölçekli firmalar olmasa bu adamlar tekel olacak.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum